Haberler

Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesi Açıldı

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Özürlü de Olsa Özürsüz de Olsa Her İnsanın Bir Potansiyelinin Bulunduğunu Belirterek, 'Her İnsanın İçinde Bir Cevher Var

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, özürlü de olsa özürsüz de olsa her insanın bir potansiyelinin bulunduğunu belirterek, 'Her insanın içinde bir cevher var. Bunu da imkan verilirse, şartlar hazırlanırsa insanlığın hizmetine sunabilir' dedi.

Türkiye Beyazay Derneğinin 48. Şubesi, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Beyazay Derneği Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ayva, Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı.

Vali Okutan, açılışta yaptığı konuşmada, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) önemine değindi.

Devletin temel hizmeti olan eğitim alanında yetersiz kaldığı durumlarda Beyazay gibi STK'ların bunu tamamlama imkanı olduğunu belirten Okutan, 'Biliyoruz ki Beyazay yıllardır bu eğitimle ilgili gayretini sürdürüyor ve biz de gıptayla onları seyrediyoruz, dua ediyoruz, başarılarının daha da gelişmesini temenni ediyoruz' dedi.

Beyazay Derneği Genel Başkanı Ayva da her insanın şartlar oluşturulduğu taktirde insanlığa sunacağı hizmetleri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

'Özürlü de olsa özürsüz de olsa her insanın bir potansiyeli var, her insanın içinde bir cevher var. Bunu da imkan verilirse, şartlar hazırlanırsa insanlığın hizmetine sunabilir. O yüzden de biz Türkiye'nin yüzde 12.29'luk bi kısmının, kayıp gibi görünen bir kısmını, insanlığın hizmetine sunacak enerjisi, birikimi ve potansiyeli olduğuna inanıyoruz. Onu da inşallah bu vesileyle Türkiye Beyazay Derneğinin katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Burada mesuliyet de, işin sahibi olmak da Şanlıurfalılar'a, sayın valime ve belediye başkanıma düşüyor. Biz onların emrinde çalışacağız çok da güzel hizmetler olacak.'

Derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Fakıbaba ise engellilerle ilgili her türlü işlerinde onlara yardımcı olacaklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Türkiye Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesinin açılmasında finansman desteğinde bulunan Mehmet Hamit İfşaat'a plaket verilerek, derneğin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasında ikincilik elde eden görme engelli Bilal Göregen, yöresel türküler seslendirerek, darbukasıyla davetlilere küçük bir gösteri sundu.

(EŞB-İSM-ZBD) - ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title