Haberler

Beton Mikserinin Ezdiği Anne ve Bebeği Aynı Mezara Defnedildi

Güncelleme:

Muğla'da eşinin kullandığı motosikletin beton mikserinin altına girmesi sonucu ölen 6 aylık hamile Şadiye Gaznevi ile karnından alındıktan sonra ölen kız bebeği, aynı mezara defnedildi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, eşi 27 yaşındaki Engin Gaznevi'nin kullandığı motosikletin beton mikserinin altına girmesi sonucu yaşamını yitiren 2 çocuk annesi 6 aylık hamile 23 yaşındaki Şadiye Tuba Gaznevi ile karnından alındıktan sonra ölen kız bebeği aynı mezara defnedildi. Beton mikseri sürücüsü 38 yaşındaki Mehmet Görçüm ise tutuklandı.

NELER OLDU?

Kaza önceki gün Tuzla Mahallesi Esnaf Hastanesi Kavşağı'nda meydana geldi. 48 JB 163 plakalı motosikletiyle Esnaf Hastanesi yönünden kavşağa gelen özel güvenlik görevlisi Engin Gaznevi, arkasında oturan 6 aylık hamile eşi Şadiye Tuba Gaznevi ile kırmızı ışıkta bekledi.

YANDAN ÇARPTI

Yanlarında duran Mehmet Görçüm yönetimindeki 48 JB 776 plakalı beton mikseri, yeşil ışık yanınca hareket etti. Ovacık Köprüsü yönüne dönüş yapmaya çalışan mikser, yolun karşısına geçmek isteyen Gaznevi çiftinin motosikletine yandan çarptı.

BERABER ÖLÜME GİTTİLER

Motosikleti ve Engin Gaznevi'yi 4 metre sürükleyen beton mikseri, Şadiye Tuba Gaznevi'nin üzerinden geçti. Ağır yaralanan Şadiye Tuba Gaznevi hastanede yaşamını yitirirken karnından alınan 6 aylık kız bebeği de kısa süre sonra öldü.

ANNESİNİN TABUTUNUN ÜSTÜNE KONDU

Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Kargı Mahallesi'ndeki baba evine getirilen Şadiye Tuba Gaznevi ve 6 aylık bebeğinin cenazesi, daha sonra Kargı Mezarlığı'nda götürüldü. Cenaze namazı sırasında bebeğin küçük tabutu Şadiye Tuba Gaznevi'nin tabutunun üzerine konuldu.

ANNE VE BEBEĞİ AYNI MEZARA DEFNEDİLDİ

Eşi ve bebeğini kaybeden Engin Gaznevi, cenaze namazı sırasında ayakta güçlükle durdu. Törende Şadiye Tuba Gaznevi ve bebeği için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namazın ardından bebeğin tabutunu, annesiyle birlikte defnedileceği mezara kadar Engin Gaznevi taşıdı. Anne ve bebeği gözyaşları içinde aynı mezara defnedildi.

MİKSER SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Motosiklete çarpan beton mikseri sürücüsü Mehmet Görçüm, Fethiye Polis Merkezi'ndeki sorgusunun ardından dün Fethiye Adliyesi'ne sevk edildi. Görçüm savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'Taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kargı Tuzla Muğla Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (56)

CENGO:

Lan her haberin altında akp, ülkcü, kürt, Türk tartışmalarından bıktım. . . Ölüye saygınız olsun az. . . Reziller gidin ötede döğüşün

78
1
yanıtYanıtla
ORÇUN:

ALLAH KİMSEYE BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN BU KARDEŞİMİZEDE SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH

44
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Bu adam Bosnak ya da Gurcu olabilir. Turk gibi yasamayanlar cok feci bir sekilde ölur. Allah turk u korusun.

2
42
yanıtYanıtla
holy wombat:

direksiyon basinda azraile donusen milletiz

40
0
yanıtYanıtla
Akp Mobil-IOS:

Ak genclik insan ol

5
16
yanıtYanıtla
dua edelimmobilWeb@haberler.com:

Rabbim bu aileye peygamber sabrı versin, diğer çocuklarını bağışlasın. Vefat edenlere Allah rahmet etsin. Çok üzüldüm.

21
0
yanıtYanıtla
NE VAR NE YOK:

ALLAH KALANLARA SABIR VERSİN

20
1
yanıtYanıtla
Yeter:

Ne acı bır durum Allah rahmet eylesın

17
1
yanıtYanıtla
Abdurrahman ÇelebimobilWeb@haberler.com:

Hamile kadın motorsiklete bindirilir miResmen harakiri yapmışlar.Burda bence kocası suçlu.içiniz de 6 aylık hamile eşinizi motora bindireniniz var mı

10
8
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Ulan nalet olsun sizin ulkuculunuze akp chp hdp linize orada olumvar tuturmus sunuz vay su parti bu par?i utaninlan biraz muslumanmisiniz siz

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title