Haberler

    Beşiktaş'ta Her Yol Konya'ya Çıkıyor

    Beşiktaş Kulübü, Trabzonspor maçında Torku Arena'nın dolması için adeta seferberlik ilan etti.

    Şu ana kadar yaklaşık 28 bin bilet satan siyah-beyazlılar bu sayıyı artırabilmek adına önce TCDD ile görüşerek Ankara-Konya arasına ek tren seferi konulmasını sağladı. Dört otobüs firması ile de temasa geçilerek ek araçların hizmet vermesi için anlaşma yapıldı. Ayrıca Torku Konyasporlu taraftarların passolig kartlarına bu maçın biletlerinin yükleneceği açıklandı.

    Vodafone Arena inşaatı nedeniyle geçtiğimiz sezonun başından beri göçebe hayatı yaşayan Beşiktaş’a, deyim yerindeyse İç Anadolu Bölgesi sahip çıktı. Bu sezonki iç saha maçlarından biri olan Sivasspor karşılaşmasını Ankara’da oynayan ve yoğun ilgi gören siyah - beyazlı yönetim, aynı coşkuyu Konya’da da gördü. Trabzonspor maçı için şu ana kadar yaklaşık 28 bin bilet satan Beşiktaş Kulübü’nün sayının artması için müthiş bir çalışma içerisinde olduğu ortaya çıktı.

    42 bin kişilik Torku Arena’nın tamamen dolması için seferberlik ilan eden yönetim, ilk olarak TCDD’yi arayarak, Ankara - Konya arası ek tren seferleri konulmasını sağladı. Daha sonra Kamil Koç, Öz Elbistan, Özkaymak ve Ben Turizm gibi otobüs firmalarıyla da görüşerek çevre illerdeki taraftarlar için ek araçların hizmet vermesi konusunda anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Konya’da birçok noktaya bilet satış noktaları kurdurttu. Bu konuda Konya Valisi Muammer Erol’dan müthiş bir destek alan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenden dolayı maçtan önce Erol ile bir araya gelerek teşekkürlerini sunacak.

    Özel uygulama


    Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’dan da stat konusunda büyük kolaylık gören Beşiktaş Kulübü için bu maça özel bir uygulama getirildi. Buna göre Passolig kart sahibi olan Konya halkının da derbiyi seyretmesi için kolaylık sağladığı öğrenildi. Torku Konyaspor kartına sahip olan Konyalılar’ın da, Beşiktaş - Trabzonspor maçının biletini yüklemesine izin verilecek.

    Beşiktaş bu gelişmelerden sonra Galatasaray derbisini de bu şehirde oynatmayı planlıyor. Yönetimin, geçtiğimiz günlerde bu konu için Galatasaray ile ön görüşme yaptığı bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün tüm masraflar düştükten sonra kasasına bu maçtan 1 milyon lira koymayı planladığı kaydedildi.

    Torku Arena hazır kıta


    Konya’nın plaka numarasından yola çıkılarak 42 bin kişilik inşa edilen stadyumda, araçla girilebilen 4 ana kapı, 40 seyirci çıkışı, 14 seyirci girişi bulunuyor. Zemin ısıtmalı futbol sahası, ısıtmalı koltuklar ile tavanlarda da seyircilerin ısınması için sistem olan stadyumda, 54 adet loca var. Tamamı kapalı tribünlerden oluşan stadyumda, alışveriş merkezleri, restoranlar, antrenman alanları, ofisler, 22 asansör bulunuyor. Stat, dış cephesindeki yeşil-beyaz futbol topu görünümüyle dikkati çekiyor.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İç Anadolu Bölgesi Trabzonspor Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title