Haberler

Beşiktaş Şehidini Uğurladı

Beşiktaş şehidini uğurladıTerör saldırısında şehit olan Tunç Uncu ebediyete uğurlandıTolga Zengin ve Caner Erkin de törende yer aldıVodafone Arena Stadı önünde gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu son yolculuğuna uğurlandı.

Beşiktaş şehidini uğurladı

Terör saldırısında şehit olan Tunç Uncu ebediyete uğurlandı

Tolga Zengin ve Caner Erkin de törende yer aldı

Vodafone Arena Stadı önünde gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu son yolculuğuna uğurlandı.

Tunç Uncu Zincirlikuyu Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç Uncu'nun ailesi, yakınları, Beşiktaş yönetimi ve futbolcuları ile Beşiktaş camiasından bir çok isim katıldı.

Daha geçen hafta Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza gününde Tunç Uncu ile tanışan ve O'na imza verip fotoğraf çektiren Caner Erkin merhumun annesine baş sağlığı diledi. O ana kadar metanetini korumaya çalışan merhum şehit Tunç Uncu'nun annesi Kadriye Uncu bu anlardan sonra daha fazla dayanamayıp teröre isyanını dile getirdi.

Futbolculardan Tolga Zengin ve Caner Erkin cenazeden sonra terör saldırısından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi ve Tunç Uncu'nun ailesine başsağlığı diledi. Tunç Uncu'nun Türk bayrağı, Beşiktaş bayrağı ve formasına sarılı tabutunun başından ayrılmayan arkadaşları da uzun süre göz yaşı döktü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Cenaze töreninden detaylar ve annenin isyanı

-Tolga Zengin ve Caner Erkin 'in cenazeye katılması ve açıklamaları

ALİ DANAŞ, İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Zengin Caner Erkin Beşiktaş Kartal Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title