Haberler

Beşiktaş Lucas Levia ile Transferi Kapatacak

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA Transfer sezonunda 5 oyuncuyu kadrosuna katan siyah beyazlılar orta sahaya yapacakları takviye ile yaz transfer sezonunu kapatacak.

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA

Transfer sezonunda 5 oyuncuyu kadrosuna katan siyah beyazlılar orta sahaya yapacakları takviye ile yaz transfer sezonunu kapatacak.

Rhodolfo,Quaresma,Tosic,Mario Gomez ve Beck'i alan Beşiktaş, Liverpool'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva ile kadroyu tamamlamış olacak.

Brezilyalı ön libero ve kulübü Liverpool ile hemen hemen her konuda anlaşan dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları son görüşmeleri bu akşam yapacak.

Londra'da oynanacak Arsenal-Liverpool maçı sonrası Leiva ve Liverpool menajerleri ile bir araya gelecek olan Torunoğulları anlaşmanın imzalanması durumunda oyuncu ile iki gün içinde İstanbul'a gelecek.

Erdal Torunoğulları "Şenol hoca bizden kaleci istemedi orta saha ile transferi kapatacağız"

Lucas Leiva ile transfer sezonunu kapatmayı planlayan siyah beyazlılar beklentilerin aksine kaleci transferi yapmayı düşünmüyor.

Dış transfer sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları teknik direktör Şenol Güneş'in kendilerinden kaleci transferi istemediğini ve gündemlerinde böyle bir konunun olmadığını söyledi. Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala herhangi bir kaleci ile görüşüp,anlaşmadıklarını ifade eden Torunoğulları gündemlerinde sadece orta saha transferinin olduğunu belirtti.Bir iki gün içinde bu transferi gerçekleştirmek için çalıştıklarını dile getiren Torunoğulları 'şu ana kadar Şenol hocamız bizden kaleci transferi istemedi.Çok daha önce,görüştüğümüz bir kaç ismi kendisine sunmuştuk ama hocamız kaleci transferi yapmayı düşünmediğini söyledi ve biz de konuyu kapattık.Kaleci için ortaya atılan isimler genelde menajerlerin bize önerdiği isimler ama dediğim gibi bizim gündemimizde kaleci transferi yok,orta sahaya alacağımız oyuncu ile transferi kapatacağız."diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Torunoğulları Liverpool Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title