Haberler

Beşiktaş İlk Hazırlık Maçında Berabere Kaldı

Beşiktaş ilk hazırlık maçında berabere kaldıBeşiktaş - Al Hilal 1 - 1Siyah Beyazlılar tempo yakalamaya çalışıyorJose Sosa yine yokYeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile karşılaştı.

Beşiktaş ilk hazırlık maçında berabere kaldı

Beşiktaş - Al Hilal 1 - 1

Siyah Beyazlılar tempo yakalamaya çalışıyor

Jose Sosa yine yok

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile karşılaştı.

Saalfelden kasabasında oynanan mücadele Cenk Tosun ve Yasser'in karşılıklı golleri ile 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

SİYAH BEYAZLILAR TEMPO YAKALAMAYA ÇALIŞIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmaya Boyko - Beck - Marcelo - Milosevic - Tosic - Necip - Tolgay - Aras Özbiliz - Ömer - Kerim Frei - Cenk Tosun onbiri ile başladı.

10 numara pozisyonunda Aras Özbiliz'in oynadığı karşılaşmaya Beşiktaş oldukça hızlı başladı ve Cenk Tosun'un 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk 20 dakikasının Siyah Beyazlıların baskısı ile geçildiği maç 20. dakikadan sonra orta saha mücadelesine döndü.

Devre 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile biterken 2. yarıya Al Hilal takımı daha iyi başladı ve 60. dakikada Yaser ile beraberliği yakaladı. Atılan karşılıklı gollerle karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın 2. yarısında Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Alexis'in yanı sıra Eslem, Muhammed Enes, Fatih Aksoy, Sezer Yıldırım ve Sedat Şahintürk'ü de oyuna aldı ve genç oyuncuları görme fırsatı yakaladı.

Orta sahada Tolgay ve Necip etkili bir oyun ortaya koyarken Şenol Güneş'in sağ tarafta görevlendirdiği Ömer Şişmanoğlu verimli olamadı.

Performansı merakla beklenen Aras Özbiliz ise oynadığı futbolla göz doldurdu.

TOLGAY ARSLAN HASTANEYE KALDIRILDI

Hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanan Tolgay Arslan, devre arasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Sol el bileğinin üzerine düşen Tolgay'ın elinde kırık şüphesiyle hastaneye götürüldüğü ve kontrollerden sonra durumunun netleşeceği öğrenildi.

JOSE SOSA YİNE YOK

Avusturya kampında 3 gündür idmanlara çıkmayan Jose Sosa tam olarak iyileşmediği gerekçesiyle Al Hilal maçının kadrosuna da alınmadı.

8 Temmuz'da İstanbul'da başlayan çalışmaların ilk 6 gününe gitmek istediğini söyleyerek çıkmayan Jose Sosa, Avusturya kampında da hasta ve sakat olduğunu söyleyerek idmanlara çıkmıyor.

Takımın Avusturya'ya geldiği ilk gün bağırsak enfeksiyonu geçirdiği söylenen Sosa'nın bu kez de ayağında problem olduğu ve güçlendirme çalışmaları yaptığı bilgisi paylaşıldı.

Jose Sosa'nın yanı sıra hazır olamadıkları gerekçesiyle Gökhan Gönül - Tolga Zengin - Atiba - Rhodolfo ve Utku Yuvakuran da maç kadrosuna alınmadı.

ALİ DANAŞ - SAALFELDEN - DHA (fotoğraflı)

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suudi Arabistan Avusturya Al Hilal Beşiktaş Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title