Haberler

Belçim Bilgin'in Yeni Filmindeki Öpüşme Sahneleri Çok Konuşulacak

Güncelleme:

'Çalsın Sazlar' filminin ilk fragmanı yayınlandı. Filmde en dikkat çeken detay ise Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bİlgin'in cesur sahneleri oldu.

Yönetmen Nesli Çölgeçen'in yeni sinema filmi "Çalsın Sazlar"ın ilk fragmanı yayınlandı. Hikâyesi 1960'lı yıllarda geçen filmde başrol oynayan Belçim Bilgin'in canlandırdığı karakter, hem görüntüsü, hem tavırları hem de yaşadıklarıyla Türkan Şoray'ın gençliğine benzetildi.

TÜRKAN ŞORAY'A BENZEDİ

Hayatı hafife alan, dalgacı iki yakın arkadaşı kendisine aşık eden bir şarkıcıyı canlandıran Bilgin, çekimler sırasında da Şoray'ın Yeşilçam filmlerindeki makyaj ve saçını örnek aldı.

ÖPÜŞME SAHNELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Kurallarıyla meşhur Türkan Şoray'ın aksine öpüşme sahnelerinde oynayan Belçim Bilgin'in başrolü Caner Cindoruk ve Engin Hepileri'yle paylaştığı "Çalsın Sazlar", 9 Ocak'ta seyirciyle buluşacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin Türkan Şoray Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

26 Ocak hangi burç? 26 Ocak'ta doğanlar hangi burç oluyor? 26 Ocak tarihi hangi burç olur? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (83)

e.müzeyyen yeni:

hükümete sesleniyoruz :mütedyin camia olarak bu sinema ve dizilerden rahatsızlık duymaktayız, bu fahşiyatı artırıcı sahneleri derhal engellemeleri lazım, müslüman mahallesinde salyangoz satılmakta, ailenin temeli hepten bombalanmakyta, sanat adı altında fuhuş teşfik yapılmakta, daha nereye kadar, bu ahlaksızlıklara müsade edilecek , elinde imkan olupta kullanmayanlar hesap günü yapmışlarla aynı cezaya çekilecek. gavurluk ''sanat'' adıyla yaygınlaşmakta acil tedbir lazım yoksa millette , nesillerde tahribat gittikçe büyümekte, parelel işlerden daha yıkıcı bu ''sanat'' fahşiyatı. .

38
52
yanıtYanıtla
zehra:

Mühür AKP, nin elindeyken bu gibi rezilliklerin müsade edilmesine hicbir anlam veremiyorum, .

yanıt16
yanıt10
muhammed said orucm@m.m:

Muzeyen hanim elleriniz dert gormesin sadece ev isi gorsun nadar derin bir yazi boyle diyonuz ya ama bir gercek varki hukumet boyle seylere tepki gozterse hemen seriyat geliyo hukumeti tasa tutarlar hukumetin koncagi yer var susacagi yer var her sey devleten beklemek ne kadar dogrueyer miletimiz Izlemese prim vermese daha oylo sahneler tekrarlanmaz biz milltce merakliyiz haram her zaman cazip gelmistir allah bilir sinamda en onde sen izlersin yane daha iyi yorum yapmak adina saygilar

yanıt12
yanıt9
atillamobilWeb@haberler.com:

Bakalım cehenneme yüzü üstü sürüklenirkende bukadar cesur olabileceklermi.

74
8
yanıtYanıtla
gerçek:

Artık ailecek izlenecek ne dizi kaldı nede film hatta çizgi filmlere bile öpüşme sahneleri indi sanat sanat diye insanlar çığrından çıktı bütün bu sahneler artık çocuk parklarında gerçekleşmeye başladı yazık çooooooook yazık. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

76
2
yanıtYanıtla
Sinan Mobil-IOS:

Bu insanlar sanat için soyunur Sanat için yatağa girerler Bunların ahlak Anlayışı bitmiş

63
8
yanıtYanıtla
colemergm@m.m:

kansız yılmaz erdogan

yanıt51
yanıt4
aysun:

bir anne önce evladindan utanmali bu türlü hareketyler yapmamali yilmaz erdoğana diyecek bir şey bulamadim

57
1
yanıtYanıtla
hakkari li:

yılmaz erdogan sen nasıl olurda hakkarilisin utanmaz. hakkarilerin yüz karasısın sen. o kadını hemen boşa

46
3
yanıtYanıtla
ORHANLI:

Helal olsun. Yılmaz''da da iyi mide varmış haa, kalaylı bakır kazan gibi.

48
1
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title