Haberler

Yalan Haberlere Dayanamayan Spiker İstifa Etti

Güncelleme:

Dima İzzedin isimli BBC spikeri, kanalın Suriye'nin Halep kentine yapılan saldırılara ilişkin yayınladığı yalan haberleri sonucu işini bıraktı.

BBC'nin yalan haberlerine dayanamayan spikeri Dima İzzedin, iş bıraktı. Sosyal medya aracılığı ile işinden ayrıldığını duyuran İzzeddin, "Parçalanmış ülkemle ilgili yapılan haberler yüzünden çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım" dedi.

''KURUMUN BELLİ STANDARTLARI OLMALI''

Suriye asıllı spiker İzzedin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ekranları bırakma vakti geldi. BBC sekiz yılda bana çok şey öğretti. Buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Kurumun belli standartları olmalı. Fakat bu olmadı. Ne yazık ki hiçbir şey olması gerektiği gibi değil." dedi.

"ARTIK BBC'DE YAPAMAM"

İzzedin "Genel olarak, oradan alacağımı aldım. Ama artık BBC'de yapamam, benim parçalanmış ülkemle ilgili yapılan haberler beni oradan ayırdı." dedi.

BBC ÖZÜR DİLEDİ

İzzedin'in istifası sonrası yapılan yalan haber hakkında BBC bir özür tweeti yayınladı.Özür twettinde "Katliamın yapıldığı muhaliflere bağlı bölgeyi rejime ait şeklinde sunulan haberimiz için özür dileriz." denildi.

Söz konusu haberde muhaliflerin rejime bağlı bölgede katliam yaparak 44 kişiyi öldürdükleri öne sürülmüştü. Ancak bu bölge, Rus ve Esed güçleri tarafından Halep'te sivillerin katledildiği bölge.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Yaşam Dünya Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (28)

Cappadocıa:

Bakalım Portakal -şirin vb leri de istifa edecekmi. Nede olsa özgür olsa gerekler.

6
78
yanıtYanıtla
hiç bir sebep yok:

F. Portakal neden istifa etsin? Çalıştığı kurum bağımsız olduğundan yalan haber yapmak zorunda kalmıyorlar.

yanıt37
yanıt4
varolmak:

Desenize Türkiye de yalan haber vermek istemeyen onurlu spikerler olursa tüm TV ler spikersiz kalır. Oysa bizimkiler yalan haber için birbirleriyle yarışıyorlar.

53
1
yanıtYanıtla
sadece fox var tarafsız:

bazı kanallar öyle satılmıs kişiler ler dolu ki . akp tarafı - hdp tarafı hepsi yalan dolan. bi fox var

yanıt4
yanıt6
vanlı:

HDPKK , CHPKK Yandaşları yalan haber yapıyorlar vicdansız, merhametsiz satılıklar.

yanıt3
yanıt4
Recep Atli:

O da birseymi bizdeki yandas medyada yalan haberden gecilmiyor.

28
9
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 40. 000 Kelimey-i Tevhid çek. Günün her anında Allah (C. C. ) tesbih etmek Mümin Müslümanlara yakışır.

3
22
yanıtYanıtla
varolmak:

Buna ek olarak Sarayın odalarınıda saysak daha çok sevap işlemezmiyiz. Malum ya az değil 1000(bin)odadan bahsediliyor.

yanıt3
yanıt0
Ercan:

hani nerde Türkiye de insanlara koyun diyen ahmaklar domuzlar? nerdesiniz? Alın size özgür medya!

15
4
yanıtYanıtla
gerçekler:

PKKLI KÜRTLER VE İSRAİLLİLER ORTA DOĞUDAN TEMİZLENMEDİKÇE FİTNE FESAT SAVAŞ BİTMEZ

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title