Haberler

Başkan Yavuzer Güven Tazeledi

AK Parti Kumluca 5. Olağan İlçe Başkanlığı Genel Kurulu toplantısı Kumluca Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı.

AK Parti Kumluca 5. Olağan İlçe Başkanlığı Genel Kurulu toplantısı Kumluca Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı.Olağan Genel Kurul'a tek aday olarak katılan mevcut İlçe Başkanı Arif Yavuzer, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çevre ilçelerin teşkilat başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Divan teşekkülünün ardından konuşmalara geçildi. Açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Arif Yavuzer, "Bugüne kadar Kumluca halkının refah ve mutluluğu için hizmet ettik. Yeniden göreve talibiz. Teveccühlerinizle yeniden yönetime geldiğimizde yeniden büyük Kumluca'yı inşa etmek için çalışacağız" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise konuşmasında, "Bizim kongrelerimiz bayram ve şölen şeklinde geçiyor. Çünkü bizde makam hırsı yoktur. Bizde hakka ve halka hizmet vardır. Bizim partimiz hizmet odaklıdır. Diğer partilerin ilçe ve il kongrelerinde sandalyeler havada uçuşmaktadır. Bu yüzden partimizin sürekli önü kesilmeye çalışılmaktadır. Kumluca Belediye Başkanımız hakka ve halka hizmet noktasında çalıştığı için 4'üncü dönem belediye başkanı seçilmiştir. Bizim derdimiz halkımızın derdidir" ifadelerini kullandı.

Tahmini bütçe, geçmiş hesap bilançosunun okunmasından sonra seçimlere geçildi.

Seçimlerde toplam 400 delegeden 345'i oy kullandı. 345 oy alan Arif Yavuzer yeniden ilçe başkanı seçildi. Seçimler sonucu yeni yönetim ise Muharrem Şahin, Bekir Paslıkılınç, Mustafa Resul Ceylan, Zafer Çetin, Zeynep Körpe, Aydın Akkın, Fevzi Güzel, Hatice Kızılkaya, Ayşe Turgut, Mutlu Baykara, Mehmet Nacakçı, Ayşe Akkelle, Huriye Torun, İsa Bircan, Nilgün Aydın, Şükran Öner, Adem Çoban, Ahmet Karakuş, Tuncay Avcıoğlu, Rafet Okulu, İzzet Yıldırım, Ramazan ilkuçan, Erol Uysal, Şevket Yanar'dan oluştu.

İl Delegeleri ise Arif Yavuzer, Hüsamettin Çatinkaya, Mehmet Songur, Eyüp Parçaoğlu, Erdeniz Yavuz, Dilek Cengiz, Ergun Nacakçı, Ali Kurşunlu, Yusuf Evran, Şefik Durdaş, Mustafa Çetin, Metin Okur, Arif Yaşar, Cevdet Kahraman, Cenap Altıntaş, Arif Şen, İbrahim Kaplan, Mehmet Yorgancı, Erol Uysal, Nazif Uslu, İzzet Yıldırım, Mustafa Resul Ceylan, Bekir Paslıkılıç getirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kumluca Belediyesi Menderes Türel Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir? Şanlıurfa Usulü Beyti Kebabı nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta'da bugün ne yapıldı? Survivor All Star 2024 112. Bölüm Tanıtımı! #128250 112. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title