Haberler

Başkan Yaşar ve Meclis Üyeleri Sandıklı'da

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Beraberinde Belediye Meclis Üyeleri, Dinlenmek İçin Sandıklı'ya Geldi

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve beraberinde belediye meclis üyeleri, dinlenmek için Sandıklı'ya geldi.

Park Otelde konaklayan Başkan ve Meclis üyeleri haftaların yorgunluğunu Sandıklı'da giderdi.

Hafta sonunu meclis üyeleriyle birlikte dinlenerek geçiren Başkan Fethi Yaşar, Sandıklı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

Her fırsatta Sandıklı'yı çok sevdiğini dile getiren Yaşar, 'Sandıklı'ya fırsat buldukça geliyorum. Eş dost ve akrabalarımı görüyor, huzur buluyorum' dedi.

CHP Sandıklı İlçe yönetimiyle ayrıca görüşen Başkan Fethi Yaşar, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Sandıklı CHP ilçe örgütünün gençlerden oluştuğunu, genç olmanın verdiği enerjiyle bir çok gelişme ve ilerleme kaydettiğini dile getiren Yaşar, 'bu enerjiyi Ankara'dan hissediyoruz' diyerek, CHP İlçe Başkanı Uğur Karaçelik'e ve Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Başkan Yaşar'ın onuruna bir de yemek verildi.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı İsmail Elibol, 'Benim amacım memleketime hizmet etmek. Bizim küçük işlerle uğraşacak vaktimiz yok. Büyük Başkanımız Fethi Amca'nın onuruna verdiğimiz yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ederiz. 22 aylık bir belediye başkanıyım. Allah rızası için bu memlekete hizmet etmek için aday oldum. Benim tek derdim Allah katında hatamız olmasın. Elimden gelen ne ise memleket için yapmaya hazırım. Bizler belki işimizden geri kaldık. Ama bu işin sevabını biliyorum. Bütün parti ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum' dedi.

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise şunları kaydetti:

'Sandıklı hepimizin. Sandıklı, onur duyduğumuz, gurur duyduğumuz Anadolu'nun bir parçası. Bizler ne yazık ki doğduğumuz topraklarda değil, doyduğumuz topraklarda yaşamak mecburiyetinde kalmışız. ve 60'lı yıllarda okumak için Sandıklı'dan Ankara'ya gitmiş, orada ticarete atılmış, orada yaşamımıza devam ettirmek zorunda kalmışız. Düşünün ki hiçbir insan, Türkiye içinde olsun, ister Balkanlardan, Yemen'den gelsin doğduğu yeri unutması mümkün değildir. Onu inkar etmesi de mümkün değildir. Ama doğduğu ve doyduğu toprakların kıymetini bilmesi gerekir. Ben Sandıklı'dan 63 yılında okumaya gittim. 1963 yılından bu yana Ankara Yenimahalle'de yaşıyorum. Ticaret yapıyorum. Siyaset yapıyorum. Ama okumaya gittiğimden bu güne kadar tahmin etmiyorum ki 3 ayı geçmiş Sandıklı'dan ayrı kaldığım.'

Sandıklı'da huzur ve hoşgörü bulduğunu belirten Başkan Yaşar, 'Sandıklı'da şükretme duygusunu yaşıyorum. Sandıklı'yı seviyorum. Ankara'nın da güzellikleri var. O ayrı. Ama Anadolu'nun o toprağı, Dadaloğlu'nun küçük kasabalarında şükretme duygusunu, bugün harun kadar zengin olmak için devleti soymak, ahlaksızlık yapmak isteyen insanlara Sandıklı gibi yerlerin çok şey öğrettiğini görüyorum. Yani hırsın sonu yok. Zenginlik içinde yok. Bürokrasi içinde yok. Siyaset içinde yok. Hırs insanda biraz olmalı, ama hırsında bir sınırı olmalı' diye konuştu.,

Fethi Yaşar'ın konuşması sonrasında uzun süre alkışlandı. Daha sonra Sandıklı Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmaları sinevizyonla gösterildi.

Yemek, belediye başkanlarının birbirine hediye takdimi ile sona erdi.

(AD-SK-NÖZ) - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

3 polis müdürüyle ilgili soruşturma hangi aşamada? Yerlikaya'dan bir açıklama daha

3 polis müdürüyle ilgili soruşturma hangi aşamada? Yerlikaya'dan bir açıklama daha

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında 4 kamu görevlisi gözaltına alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title