Haberler

Başkan Dinçer, Emniyet Müdürü Şahne'ye Taziyelerini İletti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi ziyaret ederek, İstanbul’da düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren şehitler için taziye dileklerini iletti.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'yi ziyaret ederek, İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında yaşamını yitiren şehitler için taziye dileklerini iletti.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Dinçer'e, ESOB Başkanvekili Nesil Aydın, Birlik yöneticileri Ömer Şahbudak, Mustafa Köç ve Yavuz Selim Madenli de eşlik etti. Ziyarette, terör saldırısını sert bir şekilde kınayan Dinçer, şehitlere Allah'tan rahmet, Türk Milletine de başsağlığı diledi. Milletin birlik ve beraberliğine, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, barış ve kardeşliğe yönelik bu tür terör saldırılarının Türkiye üzerinde oynanan oyunların bir parçası olduğunu vurgulayan Dinçer, "Bizler biliyoruz ki, amaçları ülkemizi bölmek olan ve dış mihraklar tarafından yönetilen bu piyon terör örgütleri devletimizin kararlı mücadelesi ile amacına ulaşamayacaklar, birlik beraberliğimizi bozamayacaklar, hızla büyüyen gelişen ülkemizin ilelebet var olmasının önüne geçemeyecekler" dedi.

Mersin'de ESOB'a bağlı 70 meslek odası ve 70 bin esnaf sanatkarla polisin, askerin ve halkın yanında olduklarını söyleyen Dinçer, "Masum insanların canına kıyan terör, Türkiye'de asla hedefine ulaşamayacaktır. Teröre asla geçit vermeme adına bizler üzerimize düşen her türlü görev ve sorumluğu yerine getirme kararlılığındayız. Devletimizin terörün, destekçilerinin ve arkasındaki güçlerin üstesinden gelecek güce ve kararlılığa sahip olduğuna da yürekten inanıyoruz. Bu vesile ile bu hain saldırıda yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim bizlere bu acıları tekrar yaşatmasın" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Şahne de hain saldırı ile yüreklerinin yandığını belirterek, "Acımız büyük. Bu hain saldırıda yaşamını yitirenler bu milletin çocukları, hepimizin evlatları. Yüce devletimizin kararlı mücadelesiyle teröre ve hainlere geçit vermeyeceğiz ve onlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah bu kararlı mücadele sonrası terör örgütlerinin bir-iki yıla kadar bitme noktasına geleceğine hepimiz şahit olacağız. Bu kararlı mücadelede milletimizin, esnafımızın yanımızda olması bizlere daha da güç veriyor ve mücadele azmimizi kamçılıyor. Sizlerin desteğiyle terörün ve destekçilerinin üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır. Emniyet teşkilatı adına taziye ziyaretiniz için teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talat Dinçer İstanbul Türkiye Mersin Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

title