Haberler

Dünya Futbol Tarihinde Bir İlk Gerçekleşti

UEFA'nın 2016 yılında uygulamaya koyacağı yeni sistemi, Sektörler Ligi 2014 sezonunun 6.haftasında gerçekleştirdi.

UEFA'nın 2016 yılında uygulamaya koyacağı yeni sistemi, Sektörler Ligi 2014 sezonunun 6.haftasında gerçekleştirdi.

Sektör devleri yarı final maçlarının öncesinde dünya futbol tarihinin ilk penaltı atışlarını kullanarak tarihe geçti. Yeni kuralın uygulandığı yarı final karşılaşmaları sonunda Goldmaster ve Fırat Boru yeni sistemde finale çıkan ilk takımlar oldu. Yarı finalde ilk penaltı atışlarını kullanan oyuncular şöyle oldu.

Philips Türkiye Emrah Arkın Doğan (Kaleci), Mehmet Aras, Mehmet Çırak

Fırat Boru Hakan Ergen (Kaleci), Haluk Başarır, Okan Bingöl, Volkan Okdar, Sedat Akkaya

KAS Grup Burak Şen (Kaleci), Kerim Kartal, Burak Baş, Kenan Kalaycıoğlu, Hüseyin Kaymakçı

Goldmaster Mehmet Emin Ayvaz (Kaleci), Soner Bozkurt, Cengiz Şazloğ, Mesut Arıcan, Onur Ayrıç

Sektörler Ligi 2014 sezonunda finale yükselen iki takımın yetkilileri, final maçından önce birlik, beraberlik, dostluk mesajları verirken Goldmaster'dan Ünal Orhan ve Fırat Boru'dan Burak Altınsoy şunları söylediler.

Yenilikçilik Cesaret İster!

"Biz Goldmaster firması olarak daima "yenilikçiliği" ile öne çıkmış bir firma olduk ve bu sayede de "Lider" firmalardan biri olarak anılırız iş yaptığımız sektörlerde. Sektörler Ligi spor platformunun da bu tavır ve duruş içinde olduğunu takdirle izliyor ve bu oluşumun içinde olabildiğimiz için kıvanç duyuyorum.

Bu yeniliklerden birinin de bizim zamanımızda olması da oldukça heyecanlandırdı bizi. Tahmin ettiğiniz gibi maç öncesi yapılacak olan penaltı atışlarından söz ediyorum. Tüm yeniliklerde olduğu gibi tartışılabilecek tarafları mutlaka bulunacaktır ama ilk kez geçen hafta uyguladığımız bu sistemin müsabakaya ayrı bir zevk ve heyecan kattığını hangimiz inkar edebiliriz? ve diğer bir önemli unsur da yeniliği koskoca dünya da ilk olarak uygulamaya sokabilme yürekliliğini gösterebilmektir ki bunu büyük bir cesaretle gösteren Sevgili Serdar Bey ve diğer değerli yöneticilerimizi candan kutluyorum. Goldmaster olarak maç sonuçlarından azade olarak her zaman yanınızda olacağımıza da söz veriyorum.

Gelelim finale;

Bu turnuvada kaç tane Fırat Boru var be birader, birinden kurtulduk derken öbürüne yakalandık. Anlaşılan onları yenmeden kurtuluş yok bize. İşin şakası bir tarafa, çok güzel bir final bekliyorum. Centilmenliğin ön plandan olduğu, temsil ettiğimiz firmalara yakışan duruşu sahaya yansıttığımız bir müsabaka olmasını temenni ediyorum.

Pazar günü eleme maçlarından farklı olarak, özellikle finali seyretmek üzere firmalarımızın yöneticileri, iş arkadaşlarımız hatta ailelerimiz saha kenarında olacak, onlara güzel hatırlayacakları görüntüler ikram edelim.

Sözlerime son verirken turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Özellikle KAS GRUP takımına ve EGE VİTRİFİYE takımına hayran kaldığımı belirtmek istiyorum. KAS GRUP bu yıl da Şampiyon gibi oynadı ve her zaman şampiyon olarak anılacak, EGE VİTRİFİYE takımı ise bu oyunun zevkini öne çıkaran tavırları kişisel kumaş kaliteleri ve centilmenlikleri ile ışıl, ışıl parladılar. Aman Pazar günü saat 11.00'e kimseye randevu vermeyin ve FİNAL ŞENLİĞİNİ izlemeye gelin." dedi.

Yeni Kural Futbol Kalitesini Üst Düzeye Çekti!

"İlk defa yer aldığımız Sektörler Ligi futbol turnuvasında Fırat Boru olarak finalde olmanın heyecanını yaşıyoruz. Turnuvada yer aldığımız süre boyunca kazandığımız dostluklar ve bu turnuvada yer alan firmaların güzel paylaşımları bizim içimizde kalıcı olacaktır.

Yarı finalde ilk defa uygulanmış olan penaltı sistemi, maç içerisinde tatlı rekabetleri daha da arttırarak futbol kalitesinin çok daha ileri düzeyde sergilenmesine vesile olmuştur. Final maçında bu sistemin aynı etkiyi vererek izleyenlere keyifli dakikalar sunacağına inanıyorum.

Zorlu bir maratonun ardından yer almaya hak kazandığımız final karşılaşmasında rakibimiz ile temiz ve centilmenlik kuralları içerisinde bir maç çıkaracağımızı temenni ediyor, unutulmayacak güzellikte bir maç olmasını diliyorum." dedi.

Bilgi için; www.sektorlerligi.com

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Mehmet Aras Türkiye Philips Basın Bültenleri Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title