Haberler

Kızgın Koca, Barışma Teklifini Kabul Etmeyen Eşini ve Kızını Bıçakladı

Güncelleme:

Antalya'da Akif Çekili, barışma teklifini kabul etmeyen eşini ve kızını bıçakla yaraladıktan sonra kaçarken yakalandı.

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi'nde 59 yaşındaki Akif Çekili, barışma teklifini kabul etmeyen eşini ve kızını bıçakla yaraladıktan sonra kaçarken yakalandı.

"HAYIR" CEVABI ÇILDIRTTI

Edinilen bilgiye göre; saat 12.00 sıralarında kızı 17 yaşındaki Rabia Çekili ile birlikte alışverişe gitmek için otobüs durağında bekleyen 55 yaşındaki Kadriye Çekili'nin yanına, 2 ay önce ayrıldığı eşi Akif Çekili geldi. Eşine yeniden birlikte olmak ve barışmak istediğini anlatan Akif Çekili, aldığı 'ret' yanıtıyla çılgına döndü.

KARISINI VE KIZINI BIÇAKLADI

Cebinde bulunan ve 'kelebek' tabir edilen bıçağı çıkartan Akif Çekili, rastgele sallamaya başladı. Olay sırasında kavgayı ayırmak için araya giren Rabia Çekili, sol baldırından bıçakla yaralandı. Kızının yaralanması üzerine sinirlenen Kadriye Çekili, karşı koymak istedi.

Ancak Akif Çekili, bu defa da karısını bacaklarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içinde kalan Kadriye ile kızı Rabia Çekili, çağrılan ambulansla Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

KAÇARKEN YAKALANDI

Olay sonrasında otomobiliyle kaçan Akif Çekili, iki sokak ötede polis tarafından yakalandı. Olayda kullanılan bıçak ise otobüs durağında bulundu. Gözaltına alınan Akif Çekili'nin 20 yıldır evli olduğu ve şiddet uyguladığı için eşinin kızıyla birlikte 2 ay önce evi terk ederek boşanma davası açtığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Ermenek Antalya Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (2)

NBCmobilWeb@haberler.com:

CHP VE HDP VATAN,MİLLET,BAYRAK,EZAN ,ŞEHİT DÜŞMANLARİNİN BULUŞTUĞU PARTİLERDİR..HAİN KROLAR,HAİN ERMENİLER,HAİN ALEVİLER BU PARTİLERİ ÇOK SEVERLER...BUNLARA İNAT OYLAR MHP yada AKP ye İNŞALLAH...

0
1
yanıtYanıtla
yorumcu34:

senin içine chp kaçmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title