Haberler

Bakan Yılmaz: "Vereceğiniz Oylarla Türkiye Üzerine Oynanan Oyunu Bozacaksınız"

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynan oyunu bozacaksınız" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynan oyunu bozacaksınız" dedi.

Partisi tarafından düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak üzere Sinop'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sinop Valiliği'ni ziyaretinin ardından cuma namazına gittiği Alaaddin Camii çıkışında vatandaşlarla sohbet etti. Beraberindeki TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve teşkilat üyeleri ile birlikte Sakarya Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Bakan Yılmaz, Sinoplularla sohbet etme imkanı buldu. Daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçen Yılmaz, burada partililere hitap etti. AK Parti'ye verilen her oyun kıymeti olduğunu ve bu oyların her birinin Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak açısından önemli olduğunu dile getiren Bakan Yılmaz, "Vereceğiniz oylarla Türkiye üzerine oynanan oyunu bozacaksınız. Bu seçim o itibarla bu seçim çok önemli" diye konuştu.

AK Parti iktidarının verilecek destekle daha güzel hizmetler yapacağını ifade eden Bakan Yılmaz, "Önünü göremeyen Türkiye istemiyoruz. Önünü göremeyen bir Türkiye'nin 2023 hedeflerini, 2053, 2071 hedeflerini koyan bir Türkiye var. Desteğiniz ve dualarınız devam eder, sürerse Türkiye'nin milli gelirini 2 trilyon dolar yapacağız. Kişi başına düşen geliri 25 bin dolar yapacağız diyoruz. İhracatımızı 500 milyar dolar yapacağız, işsizliği yüzde 5'in altına düşüreceğiz. Biz bunu yapar mıyız? Geçmiş 12 yılda yaptığımızın aynısını tekrarlarsak, desteğinizle yine bunları yaparız. Biz bunları yaparken tek başımıza yapmadık. Eğer siz bizlere bu vekaleti vermeseydiniz, bu ülkeyi yönetme hakkını vermeseydiniz, bizim bunları yapabilmemiz mümkün değil. O bakımdan biz beraber yürüdük, beraber başardık diyoruz. İnşallah bundan sonra da beraber yürüyüp, beraber başaracağız diyoruz. Ben her söylediğimiz hak, yüzünüz ak olsun ve yolunuz açık olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Bakan Yılmaz'a ziyaretinin anısına İl Başkanı Cengiz Tokmak tarafından Sinop'a özgü gemi maketi hediye edildi. Bakan Yılmaz, yine partisinin etkinliklerine katılmak üzere Boyabat ilçesine hareket etti. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title