Haberler

Bakan Müezzinoğlu Sokak İftarına Katıldı, Şehitlikte Teravih Kıldı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen 5 bin kişilik sokak iftarına katıldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen 5 bin kişilik sokak iftarına katıldı. Ziyaretlerini tamamladıktan sonra mahalleye gelen Bakan Müezzinoğlu, burada bir konuşma yaparak halka hitap etti. Bakan Müezzinoğlu, "Bu sofralar birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin. Bu sofralarda kardeşliğimiz güçlensin. Bir birimize olan sevgimiz her geçen gün daha çok artsın. Çünkü sevgi ve kardeşlik paylaştıkça çoğalır ve zenginleşir. Bu sofralarda çocuklarımıza ve gençlerimize, bizim medeniyetimizin güzel ahlaklarını sunuyoruz. Bu sofraları kuranlara teşekkür ederim. Bayramın, Kadir Gecesi'nde ve arifesindeyiz. Şimdiden Kadir Gecenizi tebrik ederim. İnşallah bu kadar gecesi dualarımız hepimizin affına vesile olur. Huzur dolu bir bayramı Rabbim bize nasip etsin. Dünyada da daha çok huzura ve barışa vesile olmasını inşallah rabbimizden niyaz ediyoruz" dedi.

Bayramdan sonra Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını da hatırlatan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah Cumhur ilk defa başkanını seçecek. Şimdiden kendi kalbinizin sesini dinleyerek, kendi gönlümüzün belirlediği yol haritasını izleyerek, aklınızla değerlendirme yaparak, cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'ncü yıldönümünde inşallah muasır medeniyetler üzerindeki o hedefe yürüyecek liderimizi seçeceğiz. Başkanımızı seçeceğiz, reisimizi seçeceğiz" dedi. Vatandaşların arasına oturan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, orucunu açtı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bu yıl Çanakkale Valiliği'nin organizasyonu ile Ramazan ayının başından bu yana iftar yemeği düzenlenen Şehitler Abidesi'nde Kadir Gecesi münasebetiyle organize edilen teravih namazına katıldı. Namaz öncesi beraberinde Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ile birlikte okunan Kuran-ı Kerim'i dinledi. Bakan Müezzinoğlu, Şehitler Abidesi ile Çanakkale Savaşları kahramanlarının rölyefleri arasında kalan tören alanı üzerinde, dev Türk bayrağının altında yere serilen hasırlar üzerinde kalabalık bir cemaatle birlikte teravih namazını kıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Kadir Gecesi Çanakkale Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title