Haberler

Aziz Yıldırım'ı Kızdıran Polis Müdürünün Adı da Gözaltı Listesinde

Güncelleme:

F.Bahçe camiasını sarsan 3 Temmuz operasyonunda Aziz Yıldırım'ın gözaltı fotoğraflarını sızdırmakla suçlanan Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu'nun adı da gözaltı listesinde.

Ergenekon, Balyoz ve Şike operasyonlarını yöneten ekibin beyin takımı arasında yer alan Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu'nun adı da gözaltı listesinde. Ekizoğlu, Fenerbahçe camiasını sarsan 3 Temmuz operasyonunda Aziz Yıldırım'ın gözaltı fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı.

KRİTİK OPERASYONLARIN BEYİN TAKIMINDAYDI

İstanbul'da Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcılığı yaptığı süreçte Şike, Balyoz ve Ergenekon gibi kritik operasyonları gerçekleştiren beyin takımının kilit isimlerinden biri olan Mutlu Ekizoğlu, 2012'de Siirt'e Emniyet Müdürü olarak atanmış, geçtiğimiz Mayıs ayında ise açığa alınmıştı. Ekizoğlu, Ergenekon sanıklarının avukatları tarafından 'hukuksuz' işlemler yapmakla suçlanmıştı.

AZİZ YILDIRIM, ÖNCE FENER'E ÜYE YAPTI; SONRA DİSİPLİNE VERDİ

Ancak Ekizoğlu'nun isminin öne çıktığı operasyon, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da gözaltına alındığı Şike Operasyonu olmuştu. Yıldırım, gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğraflarının basına sızdırılmasında Mutlu Ekizoğlu'nu suçlamış daha sonra Habertürk'e verdiği bir röportajda "Mutlu Ekizoğlu'nu Fenerbahçe'ye ben üye yaptım, şimdi de Disiplin Kurulu'na verdim" demişti.

EKİZOĞLU EMNİYETE TESLİM OLDU

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Siirt Eski Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu avukatıyla birlikte emniyete teslim oldu. 14 Aralık operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ekizoğlu saat 12.25 sıralarında avukatıyla emniyete geldi. Ekizoğlu, emniyetin misafir giriş kapısından içeri girdi.

Kaynak: HaberlerComResim / Güncel

Aziz Yıldırım Fenerbahçe İstanbul Spor Güncel Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (2)

HrkMobil-ANDROID:

şahsen ben gs lıyım ama Aziz başkanı dik duruşundan dolayı tebrik ediyorum 3 Temmuz sürecinin başında ve mahkeme aşamasında israrla bir kumpasdan söz etmişti meğer söylediklerinde hakli imiş

16
6
yanıtYanıtla
CEM:

SOKAKLARDA BEBEK KATİLİ PKK LILAR CİRİT ATARKEN KCKDAN HERKES SERBESTKEN CEMAAT ALINMALIDIR TABİKİ !!

11
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title