Haberler

Aytemiz Alanyaspor N'sakala'yı Transfer Etti

Aytemiz Alanyaspor N'Sakala'yı transfer ettiFabrice N'Sakala Alanyaspor'da bulunmak benim için bir şerefAytemiz Alanyaspor daha önce ön anlaşma sağladığı sol bek Fabrice N'Sakala'yı 1 yıllığına kiraladı.

Aytemiz Alanyaspor N'Sakala'yı transfer etti

Fabrice N'Sakala Alanyaspor'da bulunmak benim için bir şeref

Aytemiz Alanyaspor daha önce ön anlaşma sağladığı sol bek Fabrice N'Sakala'yı 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen sol bek Fabrice N'Sakala ile resmi olarak sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Fransız futbolcu, bugün kulüp tesislerinde Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun da katıldığı törenle, kendisini 1 yıllığına Alanyasporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.

Törende konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Öncelikle kendisine hoş geldin diyorum. Bildiğiniz üzere takımımızdaki bazı pozisyonlarda o bölgede tek olan futbolcular vardı. Bunlarla alakalı olarak da santraforumuzu 2 gün önce transfer ettik. Transfer sürecini henüz sonlandırmadık. Her şeyden önce eksik bölgelerimize takviyelerimizi yapıyoruz. Kendisinin Alanyaspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olsun dedi.

'GALATASARAY'I TANIYORUM'

Yeni transfer Fabrice N'Sakala da Aytemiz Alanyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli sol bek, Öncelikle buraya geldiğim için çok mutluyum. Alanyaspor'da bulunmak benim için bir şeref. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Buraya geldiğimde kapıdan ilk girdiğimde herkes çok cana yakın, arkadaşça ve profesyonelce davrandı. Bu yüzden hiç pişman olmadım. Alanyaspor ile birlikte Süper Lig'de tarih yazacağımıza inanıyorum dedi. Süper Lig hakkında da konuşan N'Sakala, Süper Lig'i yoğun bir şekilde takip etmedim. Sadece Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi maçlarında mücadele etmiştik diye konuştu.

Son 3 sezondur Anderlecht'te forma giyen N'Sakala, Belçika Ligi'nde 60 maçta forma giydi. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi de olan başarılı futbolcu, Anderlecht formasıyla 9 Şampiyonlar Ligi, 5 de UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Belçika Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title