Haberler

Aslan Karanfil, MHP'den Aday Adayı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, MHP’den Samsun milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Aslan Karanfil, MHP'den Samsun milletvekilli aday adayı olduğunu açıkladı.

Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde iken Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilen ve bu görevden geçen haftalarda istifa eden Aslan Karanfil, yarın MHP Samsun İl Başkanlığı'nda açıklayacağı MHP Samsun milletvekili aday adaylığı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlkadım ilçesinde bulunan bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Aslan Karanfil, aday adaylığını yarın MHP Samsun İl Başkanlığı'nda saat 13,30'da açıklayacağını söyledi.

Memleket adına endişelerinin olduğundan dolayı MHP'den aday adayı olduğunu söyleyen Aslan Karanfil, "AK Parti, 2002'deki ya da 2011'deki AK Parti değil. 'Gücümüz var. Devletin her birimi bizim elimizde ve her şeyi yapabiliriz' noktasına geldi. Devletin bütün güçlerine hakim bir iktidar var. İnsanlarda da her şey yapabilirler kanaati var. Bir efsunlanma ve etkilenme var. Ben de iktidar partisinden aday adayı olabilirdim. En kötü ihtimalle görevime devam ederdim. Şu an 110 kişinin Samsun'da AK Parti'den aday adayı olduğu dönemde biz, tersine bir şey yaptırsak memleketle ilgili endişelerimizden yapıyoruz. Bunu da paylaşıyoruz. Bu zamana kadar benim MHP'den aday adayı olacağımı bilen AK Parti'li arkadaşlarım bana 'vefasızlık yaptın' demedi. Toplumun içindeyim ve telefonumda sürekli açık. Ülke noktasında benim kaygılarım var. Ben bu kaygıları paylaştığım zaman hiçbir AK Parti'li arkadaşım bana 'haksızsın' diyemiyor. Çünkü onlar da biliyor ülkenin kötüye gittiğini. Temayülü de yaşamış insanım. O süreçleri de biliyorum. Ne kadar itibar ettiklerini de biliyorum" dedi.

"MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE SAMSUN'UN EVLADI YOK"

Son 3 dönemdir milletvekili listelerinde Samsun'un yetiştirdiği birisinin olmadığını söyleyen Aslan Karanfil, "Yarın saat 13,30'da MHP İl Başkanlığı'nda aday adaylığımızı açıklayacağız. Sonra ilçe ilçe gezerek ziyaretlerde bulunacağız. 12-18 Mart 2015 tarihleri arasında da MHP Genel Merkezi'ne resmi başvurumuzu yapacağız. Ondan sonraki sürece bakacağız. Ben Samsun ve memleketimiz adına heyecanı olan bir insanım. Ben bu anlamdaki bu heyecanımı Samsunlulara hizmet etmek anlamında da kullanmak istiyorum. Ben hiçbir zaman mikro milliyetçilik yapmadım. Ama Samsun'un 3 dönemdir tüm vekillerine bakın. İlk altıncı sırada olan insanlara bakın. Samsun'un hiç mi kendi yetiştirdiği evladı yok. Neden kendi değerlerimizi tüketiyoruz? İsim vermiyorum. Ben bunu da Samsun'da yaşayan insanların vicdanına havale ediyorum" diye konuştu.

Aslan Karanfil'in konuşmasının ardından program sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslan Karanfil Ak Parti İlkadım Samsun Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500

Yorumlar (2)

vatandaş:

MHP nin devşirme adaylara ihtiyacının olduğunu düşünmüyorum. İçinde bulunduğunuz AKP nin yapısını 13 yılda tahlil yapabilenin MHP ye Samsun a verebileceği hiç bir şey yoktur. AKP de yer bulabilirseniz siz oraya geri dönün.

0
0
yanıtYanıtla
Hasan ER:

SENDE MİLLETVEKİLİ OL ÖLENE KADAR EMEKLİ MAAŞI AL. ZATEN PARA İÇİN BU YOLA GİRİYORSUNUZ ANCAK MİLLETTEN SAKLIYORSUNUZ. HALK ARTIK İÇİNİZİ BİLİYOR HABERİNİZ OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title