Haberler

Amatör Kümede Rakip Takım Dayak Yememek İçin Mahzene Saklandı

Güncelleme:

Amatör Küme'deki Okmeydanı Fetihspor-Çayırgücü maçında ortalık karıştı, seyirciler sahaya daldı. Rakip takım taraftarları dayak yememek için mahzene saklandı.

İstanbul 1. Amatör Küme'de oynanan ve 4-2 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan Okmeydanı Fetihspor-Çayırgücü maçı sonrası konuk ekip saldırıya uğradı. Yeşil-Sarılılar dayaktan ancak, Fetih Stadı'ndaki mahzene saklanarak kurtulabildi.

"TEHDİTLERE BAŞLADILAR"

Konuyla ilgili Çayırgücü Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Geçtiğimiz hafta sonu Okmeydanı Fetihspor'la iki ekibin de şampiyonluk iddiasını sürdürme adına önemli bir maç oynadık. Rakibimiz çok sert oynadı. Sonlara doğru başkanları dahil, tribündeki 200-250 civarındaki taraftarları küfür ve tehditlere başladı.

Biz skoru 4-2 yaptıktan sonra kaptanları 10 numaralı oyuncu, ismi İsmet olan 5 numaralı futbolcu ve 7 numaralı oyuncuları bir taç pozisyonunda saldırmaya başladılar, sonra tüm takım birden bizi darp ettiler. Kapıları açıp taraftarlarını içeri sokup onları da kavgaya dahil ettiler. 70 yaşındaki yöneticimiz Basri Bey'e ve 15 yaşındaki kardeşlerimize hunharca saldırdılar. 4 kisi hastanelik oldu. Hocaları bile bize taşla sopayla saldırdı, mahzen gibi bir yere saklandık. Polis eşliğinde saatlerce bekletildikten sonra askerlik şubesinin oraya kadar yunus timleri ile gittik. Fetihspor'dan sadece 6 numaralı futbolcu ve bir yöneticileri engel olmaya çalıştı, diğerleri taş, sopa ve şişelerle saldırdılar."
FETİHSPOR: TASVİP ETMİYORUZ

Konuyla ilgili ulaştığımız Okmeydanı Fetihspor yöneticileri ise "Olayları tasvip etmiyoruz. Kendilerini emniyet için mahzene koyduk, korumaya çalıştık. Rakip takıma saldıran 5 futbolcu ile ilişkimizi keseceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okmeydanı İstanbul Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title