Haberler

Altınordu'nun Hollanda Kampı

Sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, en büyük avantajlarının istikrarlı kadroları olduğunu, ligin başında bunu skora yansıtmak istediklerini bildirdi.

Sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, en büyük avantajlarının istikrarlı kadroları olduğunu, ligin başında bunu skora yansıtmak istediklerini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de Göztepe ile iki İzmir ekibinden biri olmanın verdiği sorumlulukla hareket ettiklerini belirtti.

İyi ve kaliteli futbol oynarken, gençlere de örnek olmak istediklerini kaydeden Eroğlu, "Fair-Play ruhunu yaymak, futbolun güzel bir oyun olduğu fikrini sağlamlaştırmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Eroğlu, maçlarını oynamayı planladıkları yeni Doğanlar Stadı'nın kendileri için bir avantaj olacağını belirterek, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Stadyumlar, takım ruhunun oluşmasında çok önemli faktörler. Alsancak Stadı'nda 2 yıl başarılı bir performans sergiledikten sonra İzmir'deki stat sorunu nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadık. Doğanlar'ın bize ve İzmir futboluna çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Gerçek futbol izlemek isteyenleri maçlarımıza davet ediyoruz. PTT 1. Lig'de alışma dönemi diye adlandırdığımız ilk iki yılı geride bıraktık. Gelenin gideni aratmayacağını, alternatifli bir kadro kurduk. Ligin ilk haftasından itibaren tempolu ve güzel futbol diye özetleyeceğimiz gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Bu sistemde gençlerin performansı da büyük önem taşıyor. Şu anda ulaştıkları noktadan memnunum."

Bazı rakiplerinin sezona sıkıntılı başlayacağını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Bu süreçte bizim en büyük avantajımız istikrarlı kadro yapımız. Bunu skora yansıtmak ve lige hemen başında ağırlığımızı koymak istiyoruz. Şu anda bütün konsantrasyonumuzu savunma ve hücum geçişlerine verdik ki, bu bize skor ve oyun anlamında büyük artı sağlayacak. İdman tempomuzu her geçen gün daha da artırıyoruz. Takım oyununu yerleştirmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sistematik oyunumuzu tüm oyuncularımıza aktarmaya çalışıyor ve bunu uygulamalarla destekliyoruz. Cambuur ile oynadığımız ilk hazırlık maçında iyi sinyaller verdik. Bunun gelişerek devam edeceğine inanıyorum."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu Hollanda İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title