Haberler

Altay'da Eski Başkan Konuşmaz Sert Çıktı

Güncelleme:

Altay'ın eski başkanlarından Niyazi Konuşmaz, kulüp başkanı Cihangir Marmara'nın eski yönetici temlikleri yüzünden sıkıntı yaşadıklarını öne sürdü.

Altay'ın eski başkanlarından Niyazi Konuşmaz, Kulüp Başkanı Cihangir Marmara'nın eski yönetici temlikleri yüzünden sıkıntı yaşadıklarını öne sürerek, "Futbol Federasyonu'nun tüm kulüplere verdiği 200 bin TL'lik desteği alamadık. Temliğin kime gittiği malum" diyerek isim vermeden kendisini eleştirmesine sert tepki gösterdi.

Bu paranın 110 bin TL'sinin taraftarların neden olduğu kötü tezahürat cezalarına gittiğini, kendisinin 92 bin TL aldığını dile getiren Niyazi Konuşmaz, "Kimse benim paramla yöneticilik yapamaz. Paran yoksa çıkmayacaksın meydana. Her gelen benim temliğimden faydalanmak istiyor, faydalandılar da. Ancak sonuç alt küme oldu" dedi. "Benim vereceğim 50-100 bin TL ile kulüp kurtulmaz" diyen Konuşmaz, şöyle devam etti:

"Birileri çıktı, (Herkes 10 bin TL versin)'dedi, katkı 2 kişiyi geçmedi. Bu borçtan kurtulunacaksa 20 babayiğit çıkar 200'er bin TL bağışlar ve borç sıfırlanır. Her yönetim benim gibi 1.5 milyon TL verse sıkıntı yaşanmazdı. Ancak para vermeden başkanlık yapmaya alışılmış. Yöneticilik dönemimde 650 bin TL verdim. İsteseydim 2010'da başkanlık görevimi bırakırken Burak, Okay ve Cenk Ahmet'i satıp paramı alabilirdim. Her sene de bunlar konuşulmazdı. Benden sonraki yönetim, oyuncuları satıp alacaklarını aldı. Sonra da, (Kulübü borçlandırmadık) açıklaması yaptı."

Başkan Cihangir Marmara'nın, "Vodafone ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri anlaşma noktasındayken camiadaki bazı kişiler tarafından sabote edildi" açıklamasına da değinen Niyazi Konuşmaz, bu konuda şunları söyledi:

"Bunu kim bozduysa, büyük hainlik yapmış. Kimlerin anlaşmayı baltaladığı açıklanmalı. 2013'te ben de aynı olayı yaşadım. Alsancak Stadı'nın isim hakkı için DYO ile yapılan anlaşma, yine Altaylı bilinen, yöneticilik yapmış kişiler tarafından engellenmeye çalışıldı. Böyle bir olay varsa buna neden olanları esefle kınıyorum."

Öte yandan Altay yönetimi, sözleşmelerini fesheden altyapı patentli İsmet Kavuştu ve Osman Berk Kınlı ile yeniden anlaştı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihangir Marmara Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title