Haberler

Aktiffelsefe'de Yeni Dönem Faaliyetleri Başlıyor

Güncelleme:

Temel faaliyeti Felsefe ve Psikoloji Seminerleri olan Aktiffelsefe Kültür Derneği'nde yeni dönem yine dopdolu faaliyetlerle başlıyor.

İnsana dair sorulan "Ben kimim, hayattaki amacım nedir?" gibi birçok soruya geçmişten günümüze değerli filozofların tavsiyeleriyle yanıtlar bulunan Felsefe ve Psikoloji Seminerleri Aktiffelsefe'nin en temel faaliyetini oluşturuyor. Yeni dönem faaliyetleri hakkında konuşan derneğin Eskişehir Şube Başkanı Ezgi Uzgel Özkan: "Felsefe seminerleriyle başlayan kendini tanıma macerası burada gerçekleşen tüm faaliyetlerle devam ediyor. Seminerlerde bahsettiğimiz zamansız değerler, erdemler ve filozoflardan pratik anahtarlar aynı zamanda Aktiffelsefe'de birer uygulama alanına da dönüşüyor. Pek yakında da 'Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar' sloganıyla bir oyuncak kampanyası gerçekleştireceğiz. Felsefeyi aktif olarak yaşamak ve bu macerayı kaçırmamak için herkesi Aktiffelsefe'ye ve tüm faaliyetlere katılmaya bekliyoruz. En yakın seminer tanıtım tarihi 24 Ekim 2013 Perşembe saat 14.00 veya 19.30'dur." dedi.

Aktiffelsefe'de kültürel, sosyal, felsefe alanında gerçekleşen tüm faaliyetler gönüllülük ilkesiyle yapılıyor. Konferanslar, seminerler, sergiler, workshop'lar, geziler, kurslar, spor faaliyetleri, müzik dinletileri, atölyeler, sosyal kampanyalar, konserler, tiyatro gösterileri… Ve tüm bu faaliyetlerde felsefenin ışığını görmek mümkün.

En yakında gerçekleşecek olan faaliyetler ise şöyle:

Cam Atölyesi Sergisi: 21-23 Ekim 2013 19 Mayıs Gençlik Merkezi

Altın Oran Konferansı: 26 Ekim 2013 Cumartesi Saat: 16.00 / Aktiffelsefe Dernek Binası (ücretsiz)

Aynı zamanda Aktiffelsefe dernek binasının giriş katında bulunan Dünya Müzeleri Müzesi'ni dilediğiniz zaman gezebilirsiniz. Dünyanın çeşitli müzelerinde bulunan antik eserlerin minyatürlerini görüp anlamlarını gönüllü rehberlerden öğrenebileceğiniz müze haftanın her günü saat 09.30 – 22.00 saatleri arasında ziyarete açıktır.

Aktiffelsefe'deki etkinliklere doktorlardan mühendislere, öğrencilerden devlet memurlarına kadar, çalışan ve öğrenci pek çok kişi katılıyor. Her konuda daha ayrıntılı bilgi almak için 220 51 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eskişehir Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

Balıkesir'de bıçaklanarak katledilen kurye öğrencinin cinayet anı görüntüler ortaya çıktı

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title