Haberler

Akhisar'da Öğretmenler Gününe Özel Yarışma Düzenlendi

Güncelleme:

Öğretmenler Günü nedeniyle Akhisar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün her yıl düzenlediği Kompozisyon, Şiir ve Resim yarışmaları sonuçlandı.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Akhisar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her yıl geleneksel olarak ortaklaşa düzenlediği Kompozisyon, Şiir ve Resim yarışmaları sonuçlandı. Sunuculuğunu Misak-ı Milli Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Işıl Güvenir'in yaptığı tören Akhisar Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Şiir dalında ödüle layık görülen öğrenciler; Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Hilal Korkusuz "Güneşim Benim" adlı şiiriyle birinci, Mehmet Keskinoğlu İlkokulu öğrencisi Tuğba Öz "Öğretmenler Günü" adlı şiiriyle ikinci ve Özel Akhisar Koleji öğrencisi Ekin Ünlü "Öğretmenim" adlı şiiriyle üçüncü oldu. Ödüllerini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı takdim etti.

Kompozisyon dalında ödüle layık görülen öğrenciler; Akhisar Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi İkbal Şahin "Öğretmenin Kim Senin?" adlı eseriyle birinci, Akhisar Anadolu Lisesi öğrencilerinden Elif Çelen "Sevgili Öğretmenim" isimli yazısıyla ikinci ve Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Nurbanu Erdinçli "Öğretmenlerin Eseri" isimli yazısıyla üçüncü oldu, ödüllerini İlçe Milli Eğitimi Şube Müdürü Cafer Tetik takdim etti.

Resim dalında ödül alan öğrenciler; Özel Akhisar Koleji öğrencisi Mehmet Ardan birinci, Gazi A.V.B. Ortaokulu öğrencisi Bengü Kuzucu ve Özel Akhisar Kolejinden Derin Deniz Başdoğan üçüncü oldu. Ödüllerini ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kuzucu verdi.

Öte yandan Akhisar Koleji öğrencisi Elif Yavaş dördüncü, Özel Eminbey Koleji öğrencisi Barkın Baran beşinci ve Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencisi Melis Çüçen altıncı olurken mansiyon ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik takdim etti.

Yarışmanın jüri üyeliklerinde bulunan Akhisar Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Talip Bayar, Misak-ı Milli Ali Şefik Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Hatice Arık ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Aydın Dalda, Namık Oğul Lisesi Görsel Sanat Öğretmeni Nermin Şenyüz, Gazi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Rıza Bal, Zeynep Gülin Öngör Kız Teknik ve Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Okyay Kanık'a hediyelerini Belediye Başkanı Salih Hızlı takdim etti.

Program sonunda Akhisar Belediyesi tarafından hazırlanan ve basımı gerçekleştirilen eserlerin tamamının bulunduğu kitapçık katılımcılara dağıtıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Salih Hızlı Keskinoğlu Akhisar Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title