Haberler

Akçaova'da Okuma Kampanyası

Akçaova Ortaokulu Kütüphanecilik Kulübü tarafından "Akçaova Okuyor" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Akçaova Ortaokulu Kütüphanecilik Kulübü tarafından "Akçaova Okuyor" sloganıyla kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Akçaova Ortaokulu Kütüphanecilik Kulübütarafından geçen hafta yapılması planlanan ancak hava şartları nedeniyle ertelenen "Akçaova Okuyor" sloganıyla kitap okuma etkinliği Akçaova Belediye Meydanı'nda gerçekleştirildi. "Kütüphaneler Haftası" çerçevesinde yapılan etkinliğe Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Okul Müdürü Ercan Kızılarslan, Akçaova Orman İşletme Şefi Mutlu Mercan, branş öğretmenleri Murat Kiraz, Okan Aksoy, Serap Kaplan Kara, Esin Aslan Koç, Burcu Kurt ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açık havada yapılma nedenini açıklayan Okul Müdürü Ercan Kızılarslan, kapalı ortamlarda yapılan etkinliklerin sadece orada kaldığını, bu nedenle etkinliği açık havada yaparak farkındalık oluşturduklarını belirtti.

A

kçaova Belediyesi ve Orman İşletme Şefliğinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler çevredeki büyüklerine örnek olmak amacıyla bir süre kitaplarını okudu. Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, bu etkinliğin devamının da geleceğini, bir sonraki etkinlikte öğrencilerin büyüklere de kitap dağıtıp, onların da katılmalarını sağlayacağını belirtti.

Ege Tv "Ege'nin İnce Uzun Yolları" programı ekibi de etkinliğe katılarak meydanda öğrencilerle ve Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi. Program ekibi, bu etkinliğin böyle bir beldede yapılmasının çok önemli olduğunu, bu tür etkinliklerin beldelerin kültürel gelişimine katkı sağladığını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burcu Kurt Aslan Koç Akçaova Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title