Haberler

Akarsu'dan Toplum Destekli Polise Ziyaret

Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ve Emniyet Rütbeli Personeli Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğini Ziyaret Etti

Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu ve emniyet rütbeli personeli Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğini ziyaret etti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğini ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Erdal Özbek'ten yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akarsu, mahalle polisliğine son derece önem verdiklerini, budan sonrada önem vereceklerini belirterek, 21 mahallenin şu ana kadar 18'inde yapılan mahalle toplantılarının daha kapsamlı bir şekilde yılın ikinci yarısında tekrar yapılmasını istedi. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin şehir merkezine taşınmasıyla bir çok avantaj elde edileceğini kaydederek, 'Büro Amirliğimiz vatandaşlarımızın kolayca ziyaret edip, başvuruda bulunacakları bir noktada. Bu da hizmetin ideal anlamda yürütülmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum' dedi.

(İÇ-SEY-ZHL) - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title