Haberler

Ak Partililer Yayla Yollarında

AK Parti Antalya il Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekilleri Manavgat’ın yaylalarında vatandaşlarla biraya geldi.

AK Parti Antalya il Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekilleri Manavgat'ın yaylalarında vatandaşlarla biraya geldi.

AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat'tın Hocalı, Taşkesiği, Ulukapı Sülek,Uzunkale ve Yarpuz yaylalarında vatandaşlarla biraya geldi.

İl Başkanı Mustafa Köse, gerek yerelde gerekse genelde değişim ve gelişim yaşandığını söyledi. Daha önce köylere Özel İdare'nin hizmet götürdüğünü hatırlatan Köse, "Antalya'nın tüm köylerin hizmeti için ayrılan bütçe sadece 10 milyon lira idi. Yeni büyükşehir yasası ile birlikte ise köylere sadece asfalt için ayrılan bütçe 100 milyon lira. Bakınız bin 800 metre rakımlı Sülek yaylasının yollarını şu anda Antalya Büyükşehir Belediyesi yapmaktadır. Siz yeter ki hizmet etmek isteyin. O zaman mesafeler kısalır. Yerel seçimlerden önce Büyükşehir Belediyesi dağın başındaki köye nasıl hizmet edecek diye soruyorlardı. İşte en güzel örneğini bugün burada görüyoruz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

TÜRKİYE OLARAK TARİH YAZDIK

Yaylalardaki vatandaşların sorunlarını dinleyen Köse, "Önemli olan milletin gönlünde taht kurabilmektir. Recep Tayyip Erdoğan da milletimizin teveccühünü 9. Kez almış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanı olmuştur. Halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olması bakımından da 10 Ağustos'taki seçimler önemliydi. Türkiye olarak tarih yazdık. Önümüzde ilk olarak 2023 hedefi ardından da 2053 ve 2071 hedefleri var. Bizler de Manavgat teşkilatı olarak bu hedeflere emin adımlarla milletimizle birlikte yürüyeceğiz."

ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yolunda verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 10 Ağustos günü halkımız milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek ve Türkiye'nin ilerlemesinin sürmesi gerektiğini sandıkta dile getirmiştir. Ülkemiz AK Parti ile ekonomik değişimin en basit örneği artık IMF'den borç alan değil borç veren ülke konumuna gelmiş olmamızdır" ifadelerini kullandı.

MİLLET ÇATIYI BAŞLARINA ÇÖKERTTİ

Antalya'nın tek kadın milletvekili olan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de şöyle konuştu;

"Milletimiz bizlere destek verdiği sürece ülkemizin büyümesi ve gelişmesi devam edecektir. Muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan bugün halkımızın da isteği ve onayıyla Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Birbirleri zıt olmalarına karşın AK Parti karşısında birleşerek çatı kuranların çatılarını millet başlarına yıkmıştır." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Köse Manavgat Ak Parti Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title