Haberler

AK Parti'nin Karabük Mitingi

Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan: (4) "Ne yaptık 4, 4, 4. 12 yıllık zorunlu eğitim. İmam Hatipler açıldı mı? Pensilvanya'yı bu çıldırttı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ne yaptık 4, 4, 4. 12 yıllık zorunlu eğitim. İmam Hatipler açıldı mı? Pensilvanya'yı bu çıldırttı. Düz liselerde, Kur'an-ı Kerim var mı?  Siyer-i Nebi var mı? Pensilvanya'yı bu çıldırttı" dedi.

Erdoğan, partisinin Karabük mitinginde yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "başörtüsü sorununu ben çözdüm" dediğini aktardı.

"İmam hatip okullarının orta kısımlarını kimler kapattı? Bunlar..." diyen Erdoğan, "Ne yaptık 4, 4, 4. 12 yıllık zorunlu eğitim. İmam Hatipler açıldı mı? Pensilvanya'yı bu çıldırttı. Düz liselerde, Kur'an-ı Kerim var mı?   Siyer-i Nebi var mı? Pensilvanya'yı bu çıldırttı. Çocuklarınızı bunların dershanelerinden alın. Haftasonlarında Milli Eğitim olarak biz ücretsiz takviye kursları vereceğiz. Bunların okullarından da alın. Devletin okulları bize yeter. Bunlar sülük gibi emiyorlar. Ama sülük zararlı kanı emer. Bunlar faydalı kanı emiyorlar. Aralarında böyle bir fark var" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı olarak emin adımlarla ilerlediklerini belirten ve hükümetin  Karabük'teki hizmetlerinden örnekler veren Erdoğan, "Şu Karabük'te biz geldiğimizde ne kadar bölünmüş yol vardı? 7 kilometre. 12 yılda biz ne yaptık? 109 kilometre. Ey benim MHP'ye gönül veren kardeşlerim, siz bu hizmetlere mi oy vereceksiniz, yoksa ideolojiye mi? Eser, eser. Eşeğin bile bir eseri var. Nedir? Semeri. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerimizle anılıyoruz" dedi.

-"Oy pusulalarına dikkat. Sakın çizik, mizik olmasın"

Erdoğan, yerel seçimlere dört gün kaldığını hatırlatarak, partililerden çok çalışmalarını istedi.

Karabük- Zonguldak arasındaki demiryolu hattının yerli üretim malzeme kullanılarak yenilendiğini, Safranbolu'nun içmesuyu sorununu çözdüklerini, göletler inşa ettiklerini, Karabük Organize Sanayi Bölgesi'ni kurduklarını, 2008 yılında kente doğalgaz getirdiklerini anlatan Erdoğan, "Ah bacılarım, annelerim ne çile çektiniz. O kömürlerle, külleriyle ne çile çektiniz. Ama şimdi butona basıyorsun bütün daire ısınıyor. Mutfakta sıcak su, banyoda sıcak su... Biz sizin hizmetkarınızız. Biz size efendi olmaya gelmedik, hizmetkar olmaya geldik" diye konuştu.

Erdoğan, partisinin Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan'ı da alanda bulunanlara tanıttı.

Yerel seçimler öncesinde çok çalışıp, çok koşmaları gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Unutmayın, kale içeriden fethedilir. Oy pusulalarına dikkat. Sakın çizik, mizik olmasın. AK Parti'nin ampulünün altına mührü vuracağız" dedi.

-Mitingden notlar

AK Parti'nin, Karabük'te, Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde düzenlenen miting, hükümetin son 12 yılda yaptığı yatırım ve hizmetleriyle ilgili sinevizyon gösterimiyle başladı.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ve ilçe belediye başkan adaylarının halka takdim edildiği mitingde, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, partisinin seçim müziği eşliğinde platforma çıkarak halkı selamladı.

Başbakan Erdoğan'ın, yaklaşık 1 saat süren konuşması esnasında, alandaki vatandaşlar, sık sık "Dik Dur Eğilme Karabük Seninle", "Karabük Seninle Gurur Duyuyor", "Mücahit Erdoğan" ve "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attı.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının sonunda, eşi Emine Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan ile birlikte halkı selamladıktan sonra miting alanından ayrıldı.

Miting alanında, "Beddualarla Gelmedin ki Beddularla Gidesin, Sana Vekil İmamların Duası Yeter", "İnadına Seni Seviyoruz Uzun Adam, Asla Durmak Yok Yola Devam", "Aydınların gözüyle mesele nedir? Bugün, bizdeki muhalefet iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır", "Karabük Lafa Değil İcraatlara Bakıyor" yazılı pankartlar dikkati çekti.

-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de mitingin açılışında yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın Karabük mitingine katılmasının, ile verdiği önemin  göstergesi olduğunu ifade ederek, "Kendisine teşekkür ediyoruz. AK Parti iktidarı ile sadece Türkiye gelişmedi, değişmedi aynı zamanda Karabük de gelişti ve değişti, kapanmak üzere olan KARDEMİR, Sayın Başbakanımızın başbakanlığında yeniden ayağa kalktı" dedi.

Karabüklüler olarak Türkiye'nin en hızlı gelişen üniversitesine sahip olduklarını dile getiren Şahin, "Partimize, Karabüklüler hep sahip çıktı. Tüm milletvekilliklerini AK Parti'ye verdi, Karabüklü kardeşlerimiz. İşte şimdi bir mahalli seçim, bir yerel seçim, inanıyorum ki yerel yönetim, merkezi yönetim, iktidar el birliğiYle Karabükümüze yerelde en başarılı hizmetleri inşallah birlikte ortaya koyacağız. Bunun kararını Karabüklüler verecek" şeklinde konuştu.

Şahin, meydanda toplanan coşkulu kalabalığa işaret ederek, şöyle devam etti:

"Sizlere, Karabüklü kardeşlerime gerçekten şükranlarımı sunuyorum. 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında, Karabük'te, AK Parti ipi en önde göğüsleyecek sizlerin duası ve desteğiyle.  AK Parti'yi, Türkiye'ye hizmetten alıkoymak isteyenler var. Bu çaba içerisinde olanlara Karabüklüler olarak, 30 Mart'ta en güzel cevabı vereceğiz."

-AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Ceylan

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan da Karabük'te tarihi bir günü yaşandığını ifade ederek, "Bu sevgi seli, bu muhabbet seli göstermektedir ki bunlar 30 Mart zaferinin ayak sesleri" dedi.

Yerel seçimlerin Türkiye için büyük önem arz ettiğini ifade eden Ceylan, şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çok şükür ülkemizde güven, istikrar ortamı içinde çok büyük işleri başardık. Eğitim, sağlık, ulaştırma, altyapı alanında hemen her alanda onlarca yıllık mesafe alacak işleri hep birlikte başardık. Ama şimdi görüyoruz ki ülkemizde AK Parti ile başedemeyenler, millet iradesini sandıkta yenemeyenler, çeşitli hileli oyunlara başvurmaktadır. Hükümetimiz üzerinde, milletimiz üzerinde oyunlar oynamaktadır. Hükümetimiz üzerinde siyasi linç operasyonları düzenlemekte, aslı astarı olmayan dinleme kasetleriyle Sayın Başbakanımızı ve hükümetimizi itibarsızlaştırmaya çalışılmaktadır ama bunlara milletimiz kanmıyor, 30 Mart'ta gereken cevabı verecek ve bu oyunu bozacaktır inşallah."

AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar  ise 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerinin başka bir özelliği olduğunu, halk tarafından çok iyi fark edildiğini belirterek, 30 Mart'ta ne tür seçim sonucu çıkacağını, Karabük'teki coşkulu kalabalığın şimdiden ortaya koyduğunu söyledi.

- Karabük

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Ak Parti Karabük Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title