Haberler

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'ndan Mahalle Toplantıları

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 3

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı'nın 3. Bölge Mahalle Koordinasyon Toplantısı Aydoğdu Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, programdaki konuşmasında, belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlatarak, Meram'ı Meramlıların layık olduğu yere getirebilmenin çabasında olduklarını belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren hedeflerinin ilçe halkının istediği ve beklediği hizmetleri gerçekleştirmek olduğunu ifade eden Kalaycı, çalışmalarını da bu yönde sürdürdüklerini ve ilçede önemli yatırım ve projelere imza attıklarını kaydetti. Şimdi önlerinde önemli bir seçimin olduğunu anımsatan Kalaycı, 'Bu konuda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. AK Parti iktidarımızın yine tek başına iktidar olması için canla başla çalışmalıyız' dedi. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci de, AK Parti olarak bu ülkeye çok şey kattıklarını bildirerek, teşkilat olarak Meram'ın sorun ve isteklerini bildiklerini, bunu hep birlikte konuşup bir çözüm bulmaya çabaladıklarını, bu tür toplantıların da bu yönü ile önemli olduğunu düşündüğünü söyledi. Genel seçimlerde yapılacak çalışmaların önemine değinen Bezirci, şunları kaydetti:

'Meram İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki seçim sürecini çok önemsiyoruz. Amacımız yine Tek başına iktidar olmak. Bunun için il, ilçe ve belde teşkilatları olarak sandık kurullarına çok dikkat ediyoruz. Dolayısıyla bu konudaki eksikliklerimizi bir an önce tamamlamamız gerekiyor. Bu sayede inanıyorum ki; yine tek başımıza iktidarda olacağız.'

Toplantıya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Armutçuoğlu, Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Yıldırım, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Yenice, Kurtuluş, Saadet, Pirebi, Hacı İsa Efendi ve Topraksarnıç Mahalleleri'nin temsilcileri, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

(MRS-MHD) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title