Haberler

AK Parti Kırklareli Milletvekili Gürşan Açıklaması

"Siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Kırklareli'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Kırklareli'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor" dedi.

Gürşan, bir restaurantta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Kırklareli'nin siyasi, kültürel, ekonomik, sosyal alanlarda gelişmesini sağlamak ve yaşanabilir bir kent oluşturmak istediklerini söyledi.

Kırklareli'nin gelişmesi için büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Gürşan, şunları kaydetti:

"Hepimiz Kırklareli'de yaşıyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz. Hem Kırklareli hem de ilçelerimize katkıda bulunmamız gerekiyor. Hem siyasi, hem kültürel, hem ekonomik, hem de sosyal anlamda gelişimine katkıda bulunmak, refahını arttırmak ve ilimize hizmet etmek hepimizin  görevi. Siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Kırklareli'nin menfaatlerini düşünmemiz gerekiyor. Sonuçta burada yaşayanlar biziz ve bizim insanlarımız. Buraya yapılacak hizmetler bir anlamda bize yapılacak. Biz bugün varız, yarın yokuz.Ama çocuklarımız var.

Dolayısıyla daha iyi ve yaşanabilir bir Kırklareli bırakmak hepimizin arzusudur. Kırklareli bir tarafıyla sanayi bölgesiyken, yoğun olarak tarım ve hayvancılığında yapıldığı bir yer. Bunların yanı sıra Vize, Demirköy, İğneada ve Kıyıköyümüz'le birlikte turizm potansiyeline de sahibiz. Türkiye'de 81 il var ve her ilin kendilerine göre gelişme dinamikleri var. Her ilin yerine göre ekonomik ve sosyal anlamda önceliklerini tespit ederek bunlardan yola çıkarak kalkınması gerekiyor."

-"Turizm önemli"

Turizmin önemli bir yatırım ve gelişim alanı olduğuna işaret eden Gürşan, "Vize ve Demirköy'ün turizm bölgesine alınması için çalışmalar yürütüyoruz. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor. Vize ve Demirköy'ün turizm bölgesi ilan edilmesi orada farklı iş alanlarına olanak sağlayacak. Yeni yatırımcıları da bölgeye çekecek. Vize ve Demirköy hem turizm potansiyeli, doğal güzellikleri ve tarih potansiyeliyle önemli bir bölge. Turizm önemli bir yatırım alanı ve hizmet sektörünün gelişmesine vesile olacak. Kırklareli'nin kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacak" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Şenol Gürşan Kırklareli Demirköy Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title