Haberler

AK Parti İnegöl Teşkilatı Görev Dağılımı Yaptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, geçen hafta yapılan genel kurulda iş başına gelen Adem Demirel başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, geçen hafta yapılan genel kurulda iş başına gelen Adem Demirel başkanlığındaki AK Parti ilçe yönetimi görev dağılımı yaptı.

Görev dağılımının da açıklandığı tanışma yemeğine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile partililer katıldı. Şahin, Demokrat Parti'nin üç seçim kazanarak tek başına iktidar olduğunu, ancak darbe ile görevden uzaklaştırıldığını hatırlatarak, "Biz de üç seçim kazandık, 12 yıldır tek başına iktidarız. Haziran 2015'te yapılacak seçimleri de kazanacağız. Demokratikleşme konusunda ciddi hamleler yapıldı. AB konusunda önemli adımlar atıldı. Ekonomide mali disiplinden taviz vermeyen başarı, bütün seçimlerde, referandumda ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizlere başarılar getirdi" dedi.

"17 ve 25 Aralık'ta üzerimize iftira atanlar yine çeşitli karalamalar yapacaklar" diyen Şahin, "Bu görevler büyüklerimiz tarafından bizlere tevdi ediliyor. Biz bütün halkın oylarına talibiz. 6 aylık bir zaman var. Nisanın ortalarında listeler belli olur. Sonra da program dahilinde çalışmalarımızı sürdürürüz. Daha çok yere gitmeliyiz, daha çok eve ulaşmalıyız. Bu seçimde AK Parti'yi yıpratmak için türlü türlü senaryolar devreye sokacaklar. Partiler birlikte seçime girecek. 17 ve 25 Aralık'ta üzerimize iftira atanlar yine çeşitli karalamalar yapacaklar. Biz doğru bildiğimizi, doğruları insanımıza anlatmamız gerekiyor" diye konuştu.

16 tecrübeli, 14 de yeni isimle yola çıktıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, "12 arkadaşımız 35 yaşın altında. 12 arkadaşımız üniversite mezunu. 4 hanım arkadaşımız var. Bir önceki yönetimden devam eden 10 arkadaşımız var. Daha önce de 6 arkadaşımız çeşitli görevlerde yer aldı. Başkanımızın bize bıraktığı çıta çok yüksek. Son seçimde yüzde 67 oy alındı. Onun da üstüne koymaya çalışacağız. Milletvekilimiz ve belediye başkanımızın da destek ve gayretleriyle bu çıtanın üstüne çıkacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Adem Demirel Ak Parti İnegöl Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title