Haberler

AK Parti İl Başkanından Kutlama Mesajı

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli , AK Parti’nin 14. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, AK Parti'nin 14. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Kendirli, "Partimizin 14. kuruluş yıl dönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Kırşehir Halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

İl Başkanı yaptığı basın açıklamasında, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. AK Partili olmak, büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmaktır. AK Parti'nin kuruluşu kör karanlığa doğru giden Türkiye'nin tarihini değiştirerek yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Gerek ülkemiz, gerekse Kırşehir'imizde AK Parti ile birlikte yapılan sessiz devrimler herkesçe bilinmektedir." diye konuştu.

Kendirli sağlık, ekonomi, eğitim gibi her alanda AK Parti'nin Türkiye'de ilkleri yaşattığını söylediği mesajına şöyle devam etti, "Ekonomi, sağlık, eğitim, kalkınma, diyanet, birçok alanda, iç ve dış ticarette, hukuk, siyaset ve sosyal alanda Türkiye sayılı gelişmiş ülkeler arasına girmeyi başarmıştır.

14 yıl öncesine kadar hastane, eczane kuyruklarında beklerken, bugün AK Parti iktidarı ile birlikte 5 yıldızlı oteller konforundaki hastanelerle tanıştık. Bütün gücünü milletten alan partimiz, her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür.Türkiye'yi kucaklayarak Yeni Türkiye'nin geleceğine sahip çıkan AK Parti 14 yıl önce kurulmuş ve yaklaşık 13 yıldır iktidar partisidir. Partimiz 14 yıl önce ülkemizin birçok alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin gelişmesi, büyüme, sivilleşme ve özgürlükler alanında büyük reformların hayata geçirerek vatandaşlarımızın refahı için çalışmıştır.

AK Parti'nin kurulmasıyla Türkiye; tüm benzerlik ve farklılıklarıyla dünyada yeniliğin, kalkınmanın, barışın ve huzurun öncüsü haline gelmiştir. AK Parti tüm Türkiye'yi kucaklayan, 7'den 70'e, her bölgeden, her şehirden hemşerilerimizin bir ve beraber olduğu geniş bir ailedir.14 yıldır süren ve daha çok uzun yıllar sürecek olan kutlu davamızda vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaktan her zaman onur duyacağız. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde siyasi hayatını sürdüren Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olmaya daha uzun yıllar devam edecektir. Partimizin her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımızla her zaman olduğu gibi bundan sonrada istişare içerisinde olacak kutlu yürüyüşümüze birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde devam edeceğiz. AK Parti ailemizin geleceğine sahip çıkan, teşkilatımızın özverili, fedakar ve onurlu neferlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kendirli Kırşehir Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title