Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel, Antalya'da

Türel: "Türkiye'nin 10 yıldır kalkınma modelini sadece ekonomik kalkınmaya değil, manevi kalkınmaya da yönelik bir şekilde yürütüyoruz. Böyle olduğu takdirde bu kalkınmanın çok daha kalıcı olacağını biliyoruz"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Türkiye'nin kalkınma modelini sadece ekonomik kalkınmaya değil, manevi kalkınmaya da yönelik bir şekilde yürüttüklerini kaydederek, "Böyle olduğu takdirde bu kalkınmanın çok daha kalıcı olacağını biliyoruz" dedi.

Birlik Vakfı tarafından Antalya'da bir otelde düzenlenen iftarda konuşan Türel, Türkiye'nin uzun yıllar boyunca kalkınmasına engel olmaya çalışan iç ve dış mihraklarla  mücadele ettiğini söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin ekonomik olarak büyümesini ve kalkınmasını önemsediğini kaydeden Türel, "Maddi kalkınmanın tek başına olduğu takdirde sürdürülebilir olmadığını Avrupa ve Amerika'ya baktığımızda görebiliyoruz. O yüzden Türkiye'nin 10 yıldır kalkınma modelini sadece ekonomik kalkınmaya değil, manevi kalkınmaya da yönelik bir şekilde yürütüyoruz. Böyle olduğu takdirde bu kalkınmanın çok daha kalıcı olacağını biliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin çıkış gösterdiği her dönemde birilerinin "arı kovanına çomak soktuğunu" ifade eden Türel, Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenlerin ellerinden geleni yaptığını ancak ülke insanının birlik ve beraberlikle bu imtihanları en güzel şekilde verdiğini söyledi.

Türel, katılımcıların Kadir gecesini ve yaklaşan Ramazan bayramlarını da tebrik etti.

-Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Ergezen-

Zeki Ergezen de Antlaya'nın huzurlu bir il olduğunu, ancak Türkiye'nin her yerinin huzurlu olmasını istediğini ifade etti.

Türkiye'ye komşu ülkelerdeki karışıklıklara değinen Ergezen, bu süreçte hükümete sadece duayla değil fiilende yardımcı olunması gerektiğini söyleyerek, "Komşuşarımıza ateş düştü. O ateşin ülkemize düşmemesi için sadece hükümet değil, sivil toplum kuruluşları, tarikatlar, cemaatler, dernekler, partilere de çok önemli görevler düşüyor" diye konuştu.

Mısır'da yaşanan askeri darbeye de değinen Ergezen, "Zalimlerin yanında yer almayacağız. Mısır'daki darbecilerin yanında yer almayan Tayyip'i de alkışlıyorum. Biz zalimlere boyun eğmeyiz, eğmeyeceğiz" dedi.

Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı ise vakıf hakkında kısa bir bilgi verdi. Alacacı, iftar davetine katılanlara teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title