Haberler

AK Parti'den Vaatler Broşürü

AK Parti’nin 1 Kasım seçim vaatleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla gerçekleştirilme periyoduna göre kitapçık haline getirildi.

Ak Parti'nin 1 Kasım seçim vaatleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilme periyoduna göre kitapçık haline getirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 10 Aralık 2014 tarihinde ATO Kongre Merkezi'nde ilan edilen 64. Hükümet'in 2016 yılında gerçekleştireceği vaatler bir bir hayata geçiriliyor. Ak Parti'nin 1 Kasım seçim vaatleri, Başbakan Davutoğlu'nun talimatıyla gerçekleştirilme periyoduna göre kitapçık haline getirildi. Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ın katkılarıyla AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından hazırlanan 'Başvuru Klavuzu' adlı kitapçık, vatandaşın hizmetine sunulmak üzere il ve ilçe teşkilatları ile ilgili kurumlara gönderildi.

"HERKES FAYDALANSIN İSTİYORUZ"

AK Parti Sivil toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimleri öncesi Başbakan Davutoğlu'nun kamuoyu ile paylaştığı vaatlerin bir bir hayata geçirildiğini belirterek, bu vaatlerin vatandaşlarla paylaşılması ve daha geniş kitlelerin yapılan düzenlemelerden faydalanmasını sağlamak için kitapçık haline getirildiğini söyledi. Özdağ, "Milletimizin ekonomik ve sosyal refahını en üst seviyeye çıkarma hedefimize doğru ilerlerken, çıkardığımız yeni kanun ve düzenlemelerden, yaptığımız ekonomik ve sosyal reformlardan tüm vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, gençlerimiz, çiftçilerimiz, ev hanımlarımız haberdar olsun istiyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle ilgili merak edilen tüm soruların cevapları bu kitapçıkta yer alacak. Bundan sonra da belli periyotlarda hazırlayacağımız kitapçıklarla vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi.

1 AYDA GERÇEKLEŞTİRİLEN VAATLER

AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde kamuoyuyla paylaştığı '1 Ayda Gerçekleştirilecek Vaatler' başlığıyla basılan ilk başvuru kılavuzu, 81 ildeki teşkilatlara ve ilgili sivil toplum kuruluşlarına gönderildi. Kitapçıkta yer alan vaatler ise konularına göre şöyle:

"Gençlerimize proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar karşılıksız nakdi destek. Gençlere çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek. Gençlerimize 100 bin lira kredi desteği. Lisans öğrencilerinin 330 TL olan bursunu 400 TL'ye çıkardık. Esnafımıza 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği. Seracıları Tarımsal Sulama Abone Grubu'na dahil ediyoruz. Çiftçiye desteğimiz devam ediyor. Çiftçilere seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi desteğini başlattık. Asgari ücreti bin 300 TL'ye yükselttik. Tüm işçi ve Bağ-Kur emeklilerine bin 200 TL veriyoruz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title