Haberler

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın Açıklaması

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, CHP Adayı Alper Taşdelen’in "Çankaya'nın sıkıntılarını bizzat ben yaşıyorum.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, CHP Adayı Alper Taşdelen'in "Çankaya'nın sıkıntılarını bizzat ben yaşıyorum. 5 yaşında oğlum, 8 aylık kızımla yürüyemiyorum. Kaldırımlarda büyük sorun var" şeklindeki açıklamalarına aynen katıldığını belirterek, "Çankaya'da Doksanlar dizisi ben göreve geldiğimde son bulacak. Cumhuriyet'in 100. yılında modern Çankaya'yı kuracağız" dedi.

Barış Aydın, seçim çalışmaları boyunca Çankayalılar'ın en fazla kaldırım, çukursuz yol, çöp gibi çok "masumane" isteklerde bulunduğunu, çağdaş Çankayalılar'ın bu kadar basit isteklere bile mahkum edilmesinin kendisini derinden yaraladığını kaydetti. "Alper Taşdelen de aynı şikayetleri almış olacak ki adayı olduğu partinin belediyecilik anlayışını eleştiriyor" diyen Aydın, şunları söyledi:

"Sayın Taşdelen, bir STK'yı ziyaretinde çocukları ile Çankaya kaldırımlarında yürüyemediğini söylemiş. Aynen katılıyorum. 25 yıldır Çankaya'yı yönetemeyenler vatandaştan yeniden yetki istiyor. Artık yeter demenin ve Çankaya'da değişimin zamanı geldi. Çankaya'da Doksanlar dizisi son bulacak. Biz Avrupa'nın sayılı kentlerinde bile yeni yeni uygulamaya konulan projelerle geliyoruz. Onlara hayal olarak gelen bu hizmetleri en kısa zamanda gerçekleştirip Cumhuriyet'in 100. yılında modern Çankaya'yı kuracağız."

Alper Taşdelen'in Kızılay Meydanı'nda büyük sıkıntı olduğunu, Çankaya'da boş arazi kalmadığı için bu sıkıntının ticareti de olumsuz yönde etkilediği yorumuna katılmadığını ifade eden Aydın, "Boş arazi kalmadığı tespiti Çankaya'yı bilmemekten kaynaklanıyor. Çankaya, sahip olduğu alanın dörtte birlik bölümüne sıkışmış durumda. Bizim projelerimiz bu sıkışık yapıyı genişletmeyi ve Çankaya'nın gerçek değerini ve potansiyelini ortaya çıkarmayı hedefliyor. Çankaya Belediye Başkanı olduğumda Sakarya'daki düzenleme ve 2 bin 300 araçlık otopark Çankaya esnafını rahatlatacak, Kızılay yeniden cazibe merkezi olacak" dedi.

Barış Aydın, dünyanın 25 yıl önceki dünya olmadığını vurgulayarak, "Cep telefonu ve internetin olmadığı, ısınmak için kömür sobası kullanılan, ev telefonlarının 20 yıl sonra bağlanabildiği günlerde görevi devralanların artık yeni bir dünyada olduğumuzun farkına varmasının zamanı geldi. Yeniliğe ve ilerlemeye dair projeleri olmayanların yoldan çekilme zamanı geldi. Çankaya için ideoloji ve kavgadan başka projesi olmayanların görevi bırakma zamanı geldi. Yeni projeler üretemeyenler ve yeni şeyler söyleyemeyenlerin artık Çankaya'yı devretme zamanı geldi" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alper Taşdelen Barış Aydın Ak Parti Çankaya Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title