Haberler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye’nin inşasındaki kadroların belirleneceği bir seçim olacağını kaydederek, “Her seçimde AK Parti’ye olan güven artarak devam etmiştir, bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak bir şekilde büyük bir başarıyla çıkacağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerinin Yeni Türkiye'nin inşasındaki kadroların belirleneceği bir seçim olacağını kaydederek, "Her seçimde AK Parti'ye olan güven artarak devam etmiştir, bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak bir şekilde büyük bir başarıyla çıkacağız" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım toplantısı, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı toplantıda, 3 hilalli yeşil bayrakların açılması dikkatlerden kaçmadı. Toplantıya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili adayı Halil Ürün, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, 7 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlerde AK Parti'nin Afyonkarahisar Milletvekili adayları Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı, Fatih Beder ve listeye giremeyen aday adayları katıldı. Kalabalıktan dolayı salona giremeyen partili ve vatandaşlar da toplantıyı dışarıdan seyretmek zorunda kaldı.

Kadınların sayısının oldukça fazla olduğunun gözlendiği toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yurdunuseven, 2002 yılından bu yana AK Parti'nin girdiği her seçimden başarı ile çıktığına dikkat çekerek "Nasıl ki bundan önceki seçimlerden açık ara önde çıkmışsak bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak bir şekilde büyük bir başarıyla çıkacağız. Demokrasiler de her seçim, mutlaka çok önemlidir, çünkü her seçim millet iradesinin tecellisidir. Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilere güvenin ölçüldüğü, tek yer sandıktır. Şükürler olsun ki 2002'den bugüne gerçekleşen her seçimde milletimizin iradesi AK Parti'yi işaret etmiştir. Her seçimde AK Parti'ye olan güven artarak devam etmiştir. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ülkemiz yeni bir döneme girmiş, artık dar gelen gömleğini yırtmıştır. Yeni Türkiye bu yeni dönemin adıdır. Bu nedenle Yeni Türkiye'nin kadrolarını oluşturacak. 7 Haziran seçimleri AK Parti açısından çok daha önemli hale gelmiştir. Yeni Türkiye'ye uygun, sivil bir anayasanın yapılabilmesi bu seçimlere bağlıdır. İnanıyoruz ki, siz değerli dava arkadaşlarımızın gayretleri ile en büyük destek Afyonkarahisar'da yaşanacaktır"

"BİZ SADECE BİZE OY VERENLERİN DEĞİL, HERKESİN PARTİYİZ"

Başkan Yurdunuseven, AK Parti iktidarı döneminde Afyonkarahisar'a yapılan yatırımlar ve 7 Haziran seçimlerinin önemine de işaret ederek, şöyle devam etti:

"14. yılında olduğumuz iktidar yürüyüşümüz de insanımıza hep daha iyiyi sunduk. Bundan sonra da çok daha iyileri sunacağız. Şehrimizin ihracatı 6 kat arttı. Üretime verdiğimiz teşviklerin meyvelerinin en güzel göründüğü illerden biri şehrimizdir. Eğitim kalitemiz yükseldi. Okul sayımız iki kat arttı. Derslik başına düşen öğrenci sayımız daha makul seviyelere geriledi. Öğretmen sayımız yükseldi. Okullar açıldığında ders kitapları çocuklarımızın sıralarında hazır oluyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde okuyan öğrenci sayısı iki kat arttı, 40 bin civarına yükseldi. 5 yıldızlı otel konforunda Devlet Hastanelerimiz oldu. Hala bu alanda devam eden ve yakında tamamlanacak olan birçok hastane inşaatı vardır. Nitelikli hasta yatak sayısı, yoğun bakım yatak sayısı daha önceki dönemlerle kıyaslanmayacak bir hızla artmaktadır. Sağlık personeli sayısı iki kat artmıştır. Yatırımlarımız her alanda dolu dizgin devam etmiştir. AK Parti sadece kendisine oy verenlere, sadece kendisini sevenlere değil, bu şehirde yaşayan herkese, Türkiye'mizdeki 77 milyona, hatta sınırları aşarak yurt dışındaki Türklere, tüm dost ve mazlumlara, kardeşlerimize ulaşan bir partidir. 7 Haziran 2015 seçimlerine doğru hep beraber yeni Türkiye idealine bundan sonra daha kararlı bir şekilde yürüyeceğiz."

Başkan Yurdunuseven'in ardından 25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları tek tek kürsüye gelerek birer selamlama konuşması yaptı. Toplantı, adayların teşkilat üyeleri ile birlikte katılımcıları selamlaması ve birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title