Haberler

Ahlat Malmüdürlüğü'ne Bozkan Atandı

Bitlis’in Ahlat İlçe Malmüdürlüğü’ne vekaleten bakan Umut Vural’ın yerine Rize’nin İkizdere Malmüdür Vekili Fırat Bozkan atandı.

Bitlis'in Ahlat İlçe Malmüdürlüğü'ne vekaleten bakan Umut Vural'ın yerine Rize'nin İkizdere Malmüdür Vekili Fırat Bozkan atandı.

Maliye Bakanlığı'nın yükseltme sınavlarını kazanarak ilçeye atanan Ahlat Malmüdürü Fırat Bozkan, kentin tarih dolu bir şehir olduğunu vurgulayarak, "1970 yılı Van merkez doğumluyum. İlk, orta, lise ve yüksekokul eğitimimi Van'da tamamladım. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdim. 1998 yılında Rize'nin İkizdere ilçesinde maliyede göreve başladım. 2006 yılında kurum içerisinde açılan uzmanlık sınavını kazanarak uzman oldum. 2007 yılından itibaren malmüdürlüğü vekilliği yaptım. Bu yıl ise Maliye Bakanlığı'nın yükselme sınavını kazanarak Ahlat'a atamam gerçekleşti. Evli ve iki çocuk babasıyım. Ahlat'ı isteyerek seçtim. İlçemiz tarih kokan bir kent. Burada görev yapmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İkizdere Bitlis Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title