Haberler

Ağrı'da Polis Haftası Selfie'si

Güncelleme:

Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, basın mensupları ile polis haftasına özel selfie pozu verdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'ncu kuruluş yılı nedeniyle Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun'u makamında ziyaret etti.

Polis Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarete Türkiye Spor Yazarları Derneği Ağrı Temsilcisi Ahmet Genç, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, Anadolu Basın Yayın Birliği Ağrı Şube Başkanı Alirıza Aydemir ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Emniyet Müdürü Çoşkun'un Polis Haftasını kutlayan basın mensupları, hafta boyunca yapılan etkinlikleri değerlendirdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, tüm basın mensuplarına gösterdikleri duyarlılıktan dolayı tebrik etti. Ağrı halkının seçim sürecinde gösterdiği hassasiyete vurgu yapan Müdür Coşkun, "Ağrı halkı çok kadir şinas bir halktır. Bu zor günleri halkımızın gösterdiği sabırla atlattık. Halkımıza ve siz basın mensuplarına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip çalışmamız var ve sizlerde bu ekibin bir parçasısınız" dedi.

Ziyaretin ardından son günlerin modası haline gelen selfie pozu hakkında konuşan gazetecilerin fotoğraf çekim teklifini geri çevirmeyen Bayram Coşkun, basın mensupları ile polis haftasına özel selfie pozu verdi. Fotoğraf çekiminin ardından Bayram Coşkun, basın mensuplarını kapıya kadar geçirerek uğurladı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Bayram Çoşkun Ağrı Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir? Kişisel farkındalık nasıl artırılır? Farkındalığı artırmak için neler yapılabilir? A101 AKTÜEL KATALOĞU 13-16 MAYIS | A101'e gelen ürünler! A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! ZTK maçı ne zaman oynanacak? #9917 Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş- Trabzonspor maçı ne zaman? Kurban Bayramı'nda hangi sureler okunur? Kurban arefesinde hangi sureler okunur? SARILIK NEDEN OLUR? Sarılık belirtileri neler, nasıl geçer? 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman 2024? MEB'den Öğretmen Ataması Takvimi #128197 Sözlü sınav ve mülakat tarihleri ne zaman başlıyor? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU NEDEN OLUR? İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri neler, ne iyi gelir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (3)

mevlüt kalereberantem@hotmail.com:

bu emniyet müdürü ağrıda çok seviliyor halktan biri gibi resim de çok hoş olmuş

2
0
yanıtYanıtla
hakan koşartusu_basa35@hotmail.com:

Çok değerli bir emniyet müdürü Ağrımız için büyük bir kazanç.

1
0
yanıtYanıtla
halil çeçenreberantemm@hotmail.com:

modaya uymuşlar güzel resim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title