Haberler

Ağrı'da Örnek Seçim Yarışı

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenlik toplantılarına katılan siyasi partilerin il başkanları, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi AK Parti İl Başkanı Aydın : "Biz hoşgörülü, samimi duygularımızdan taviz vermeden bu seçimde yarışacağız. Çünkü Türkiye.

ORHAN GÜNGÖR - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan başkanlığında gerçekleştirilen seçim güvenlik toplantılarına katılan siyasi partilerin il başkanları kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Vali Tekinarslan, yapılacak seçimlerin kentte saygın ve medeni bir rekabet içerisinde geçeceğini ifade ederek, "Bugün ki huzur karşılıklı saygı ve sevgi ortamı, seçimlerin bittiği günde kaybedenlerin kazananları tebrik ettiği, kazananların kaybedenler ile işbirliği içerisine girdiği bir ortam olur" dedi.

AK Parti İl Başkanı Aydın

Güvenlik toplantılarının çok verimli geçtiğini belirten AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, seçimin kardeşlik havası içeresinde geçeceğini il başkanları olarak arzu ettiklerini belirtti.

Şimdiye kadar huzur ortamında geçen seçim çalışmalarının bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini ifade eden Aydın, "Seçim çalışmalarımızı birbirimize hoşgörülü, saygı, sevgi çerçevesinde devam ettiriyoruz. Bu seçim, hizmet ve bayrak yarışı, Ağrı halkı için en iyisini biz yaparız anlayışıyla yola çıktık" diye konuştu.

Siyasi parti temsilcileri olarak birbirlerine gösterdikleri saygı ve hoşgörü ile halka, diğer ilçe ve belde teşkilatlarına örnek olacaklarını söyleyen Aydın, şöyle devam etti:

"Bu yarışta, demokrasi kurallarından ayrılmadan halkımızın iradesinin tam bir şekilde sandığa yansıyacağına, seçimin mutlu, huzurlu bir şekilde geçeceğine inanıyorum. Tüm siyasi parti temsilcileri olarak hassasiyetlerimizden biri de bir siyasi parti diğer siyasi partinin seçim bürosunun önüne bayrak asmaması gibi etik şeylere de çok önem veriyoruz. Ağrı'mızda şimdiye kadar hiç huzursuzluk yaşanmadı seçim gününe kadar huzur ortamında geçeceğine inanıyoruz. AK Parti olarak kazanan kim olursa olsun, tebrik edeceğiz. Aynı şekilde diğer siyasi partili arkadaşlarımızın da aynı şekilde yapacaklarına gönülden inanıyoruz. Biz hoşgörülü, samimi duygularımızdan taviz vermeden bu seçimde yarışacağız. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti, Ağrı'mız hepimize yeter. Şimdiye kadar kardeş ortamında geçen bu yarıştan dolayı, sayın valimize ve diğer siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim."

HÜDA PAR İl Başkanı Gökhan

Seçimin İslami ve insanı tüm değerlere sahip çıkarak  kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğu bir siyasi havada geçmesi gerektiğini belirten Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İl Başkanı Şaban Gökhan, "Siyasi partilerin birbirleri arsasında mesafeli olmamaları gerekir. Hepimiz kardeşiz, bu memleketin insanıyız güzel bir atmosferde seçim yarışı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gökhan, şunları söyledi:

"Bu bağlamda hareket eder ve halka projelerimizi sunabilirsek, halkımız örf ve adetlerine bağlı, kendi iradesiyle bilinçli şekilde kimi tercih ederse saygı duymak gerekir. Biz siyasi partililerin ortak isteği Ağrı halkımıza hizmet ve projeyle gidilmesi gerekir. Hür Dava Partisi olarak kardeşlik çerçevesinde güzel bir atmosferde bir siyasi yarışın bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz. İnanıyoruz ki siyasi yarış ve rekabet kaliteyi ortaya koyacaktır. Kim daha iyi ise halkımız onu seçecektir. Halkın iradesine, düşüncesine saygı duymak gerekir. Halkımızın iradesini temsil edecek hangi siyasi parti olursa olsun kim kazanırsa kazansın biz onlara başarılar dileyeceğiz"

- BDP İl Başkanı Keklik

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) İl Başkanı Halef Keklik ise parti olarak demokratik kültür içeresinde, demokrasi çerçevesinde bugüne kadar mücadele verdiklerini dile getirerek, "Hiçbir baskının hiçbir şiddetin halkımızın özgür iradesinin önüne geçmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu bir demokratik yarıştır. Halkımızın teveccühü hangi yönde ise ona saygı duyacağız" dedi.

Keklik, "Şimdiye kadar, Ağrı halkına esnafına ve gerek diğer siyasi partililere karşı hiçbir olumsuz yaklaşımımız olmadı. Biz halkımızın desteğiyle belediyeyi alacağımıza inanıyoruz fakat 30 Mart'ta her türlü sonuca da açığız. Ağrı sandığa iradesini hangi siyasi partiden yana yansıtacaksa takdir hangi yönlüyse başımız üstüne deyip saygı göstereceğiz" şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Ünsal

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Abdulvahap Ünsal da seçim sürecinin Ağrı'da şimdiye kadar çok güzel geçtiğini ve bundan sonrada böyle geçmesi için gayret içeresinde olacaklarını vurgulayarak, "Sayın valimizin başkanlığındaki seçim güvenlik toplantıları çok verimli geçti. Siyasi parti temsilcileri olarak huzurlu bir ortamda, saygı çerçevesinde seçimin geçmesini dile getirdik" ifadelerini kullandı.

Ünsal, şöyle konuştu:

"MHP olarak tüm siyasi parti temsilcilerine gideceğiz, hayırlı olsun deyip çaylarını içeceğiz aynı şekilde diğer siyasi parti temsilcilerine de kapımız açık buyursunlar gelsinler. Ağrı'da herkes birbirini tanıyor, kardeşiz çoğu akraba kötülük etmenin, birbirimizden uzak durmanın anlamı yok. Çünkü seçimden sonra da birbirimizin yüzüne bakacağız. Sonuçta bu bir yarış herkes girecek bir kişi kazanacak hayırlısı neyse o olsun. Seçim sonucunda kim kazanırsa tebrik edeceğiz elimizden gelen bir şey olursa da yardım edeceğiz." - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekinarslan Abbas Aydın Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title