Haberler

Bu Yıl Modada Geçmişi Yaşayacağız

ilandır
Güncelleme:

Moda, dünyanın her yanında kadın erkek herkes tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmektedir.

Moda, dünyanın her yanında kadın erkek herkes tarafından büyük bir ilgi ile takip edilmektedir. Her sezon sadece kıyafetler değil aynı zamanda makyaj, çanta, ayakkabı modası da değişmektedir. Kış aylarının bitmesine kısa bir süre kala birçok dünyaca ünlü marka 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını moda defileleri ile tanıtmaya başladı bile. Yazın gelmesi ile birlikte gardolaplarını yenileyen ve sezon başı alışveriş yapmak isteyenler için yeni yılın trendleri de belli olmaya başladı. Öncelikle bu yılın trend renklerine bakacak olursak zümrüt yeşilinin tüm tonlarının favoriler arasında olduğunu söylemek mümkün. Özellikle ayakkabı modasında yazın bu rengin hoş tonları, vitrinlerdeki yerlerini alacak gibi duruyor. Yaz aylarında asıl dikkat çekecek olan renk skalası ise pastel tonlar. Nude, toz pembeler, pudra tonları, lavanta tonlarının yanı sıra gri, yeşil ve mavinin her tonu bu yılın olmazsa olmaz renkleri arasında yer alıyor. Gecen sezonda revaçta olan neon renklerinden oluşan turkuaz, turuncu, sarı ve sarının tüm tonları yazın tüm elbise ayakkabı ve çantalarda göreceğimiz renkler arasında yer almakta.

Kıyafet trendlerin de ise çizgili modeller ön planda. İster yatay ister dikey kalın ya da ince bu çizgili modeller bu yıl etek, gömlek ve pantolonlar gibi birçok kıyafette kullanılmakta. Siyah ve beyazın muhteşem uyumundan hazırlanmış bu ürünler yazın hem ışıltısını hem de farklı tasarımı ile kadınların en çok tercih edeceği modeller arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yılda moda olan puantiye modası bu yılda devam etmekte. 1950 yılların zarafetini ve feminen çizgisini taşıyan bu modeller dünyaca ünlü birçok markanın yeni koleksiyonlarını süslemekte. Püskül, fırfır, kareli gibi detaylarının kullandığı elbiseler ile kendi tarzınızı yansıtabilecek modelleri bulabilirsiniz. Her yıl modasını devam ettiren çiçek detaylı baskılı kısa yazlık elbiseler bu yazın da birçok kadının dolaplarında yer alacak. Yazlık baskılı elbiselerinizi kış aylarından kalma blazer ceketiniz ile de kombin edebilirsiniz.

Pek tabi moda deyince herkesin aklına da bir soru geliyor: “En ucuzu nerede?” Aslında bunun cevabı çok da zor değil. Eskiden pasaj ve çarşılarda aradığımız ucuzluk artık parmaklarımızın ucunda. Online alışveriş bugün “en avantajlı” alışverişi sunan yegane ortam. Bugün Markafoni veya Trendyol mağazalarına girip, eskiden adını bile söylerken dilimizin yandığı  markaları bugün Şark Han pasajındaki çantacıların sattığı çanta fiyatlarına alabiliyoruz! Veya Mudo sitesine girip, bir çok markanın sunduğu ve bayanların kurtarıcısı olan desenli elbiselerinizi, sade bir deri çanta ve dolgu topuklu ayakkabılar ile kombin ederek hem yazın hem de kışın modasını yakalayabiliyorsunuz. Online alışveriş bununla da kalmıyor, “daha da ucuzu” arayışımız karşılığını vererek indirim kuponları derdimize derman oluyor! İndirim kuponları aslında tamamen internette kullanılan bir tür şifre. Harf veya rakam birleşiminden oluşan bu kod aslında en ucuz alışverişin de anahtarı. Bugün Türkiye'de 20'nin üzerinde indirim kuponu sitesi mevcut; fakat hepsi güvenilir sayılmaz. Eğer öneri isterseniz size Kupon Sihirbazını tavsiye edebiliriz. Zamanı geçen kuponların tekrar tekrar karşınıza çıkmadığı bir sistem arıyorsanız Kupon Sihirbazı tam aradığınız site olabilir. Örnek olarak Kupon Sihirbazı'ndaki Mudo indirim kuponusayfasını inceleyebilirsiniz. Yine de ne yaparsanız yapın, online alışveriş yapmadan önce indirim kuponları için mutlaka bir internet araştırması yapın!

Mudo Moda Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

title