Haberler

"Doktorluğa Meraklıyım" Diyen Sahte Doktor Serbest Kaldı

Güncelleme:

Adana'da kendisini beyin cerrahı olarak tanıtıp hastanede doktor önlüğü giyerek hastaları muayene eden Şervan T., "Doktorluğa meraklıyım" dedikten sonra serbest kaldı.

Kendisini 'beyin cerrahı' olarak tanıtan 23 yaşındaki genç, Adana'da bir hastanede doktor önlüğü giyip bazı hastaları muayene etti. Şervan T. isimli kişi 'sahte doktor' olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Doktorluğa meraklı olduğunu söyleyen Şervan T.'yi savcılık serbest bıraktı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ŞÜPHELENDİ

Geçen yıl ağustos ayında Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinde Ali Haktan Y. adlı kişinin sahte doktor olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi benzer bir vaka Adana'da yaşandı. Olayın ortaya çıkması ise Şervan T.'nin şüpheli davranışlarının güvenlik görevlilerinin dikkatini çekmesiyle oldu. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor önlüğü giyip, servislerde bazı hastaları muayene ettiği iddia edilen "sahte doktor" 23 yaşındaki Şervan T., şüphe üzerine yakalandı.

BAZI HASTALARI MUAYENE ETTİ

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son günlerde doktor kıyafeti giyip elinde doktor kaşesi ile gezen bir kişi güvenlik görevlilerinin dikkatini çekti. Güvenlik görevlileri yaptıkları araştırma ve takipte, servislere giderek kendisini hastalara ve hastane personeline "beyin cerrahı" olarak tanıtan bu kişinin, iddiaya göre, servislerdeki bazı hastaları muayene ettiğini, kalp grafilerini çektirdiği saptadı.

"DOKTORLUĞA MERAKLIYIM" DEYİP SERBEST KALDI

Hastane doktorları ve çalışanlarının Şervan T.'yi tanımaması üzerine güvenlik görevlileri doktor önlüğüyle dolaşan bu kişiyi izlemeye aldı. "Doktorluğa meraklıyım" diyen Şervan T., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

mobilWeb@haberler.com:

Anaaaa babamizi gormeye ziyaretci olarak bile giremiyoz.Adam birde beyin cerrahi olarak giriyor.Iyiymiss.Belkide drlar cok yoruluyoruz gel la sende hevesleniyon eccuk dr culuk oyna bizde dinlenelim yoksa grev yapcaz demislerdir Ha ha haaaaa.Vayyy Turkiye m vayyy

34
0
yanıtYanıtla
OsmanliMobil-IOS:

Ulannnn Yinemi sen Adana

17
6
yanıtYanıtla
ihsan:

adaletin akp nin elinde olduğu türkiyeye lanet okuyorum

10
13
yanıtYanıtla
dilek k.:

bir tane akıllı çıksın ordan ya:) şaka gibi nasıl bir il arkadaşım!

18
3
yanıtYanıtla
adanalı polismobilWeb@haberler.com:

Ben adanada calsyorm inanın çok güzel bir memleket ama bir okadarda capulcularin hainlerin yerleşkesi olmuş...

14
6
yanıtYanıtla
xd:

Adanada ohal ilan edilmeli :-)

15
3
yanıtYanıtla
NevetmobilWeb@haberler.com:

Helal olsun adama birde muayene yapmış, ameliyata girmesse sıkıntı yok, farkedilmese emekli bile olabilirdi.

18
0
yanıtYanıtla
Milan Mobil-IOS:

Abartısız söylüyorum bu çocuk Amerika'da ya da dengi bi ülkede olsaydı tıp eğitimi alması sağlanırdı . Bizim eğitim sistemi rezil durumda saçmasapan Bölümler, alakasız eğitimler vs. Gelişmiş ülkeler yıllarca ilgi ve yetenek testleri ile öğrencinin gerçek ilgisini tesbit edip oraya yerleştiriyor. Bizde adam Sözel okumuş mühendislikte para Çok oraya yerleş deniyor. Ben tıp 5. Sınıf öğrencisiyim eminim bu çocuğa şans verilse benden daha iyi doktor olacaktır

10
5
yanıtYanıtla
Eski akp liMobil-IOS:

adana da hdp çıkacak . hadi adlan adanalıkar sizede bu yakışır. hdp dışında oy verirseniz elim yakanızda .

5
10
yanıtYanıtla
Yurdum İnsanı:

TSK''ya sesleniyorum Adana''yı vurun

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title