Haberler

Adana'da Mega Satınalanlar Zirvesi

Adana-Mersin-Hatay-Osmaniye-Kahramanmaraş kentlerinin oluşturduğu Doğu Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren, Türkiye’nin bin büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan şirketlerin tedarikçilerle bir araya geleceği Mega Satınalanlar Zirvesi, 25 Kasım’da Adana Hilton Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Adana-Mersin-Hatay-Osmaniye-Kahramanmaraş kentlerinin oluşturduğu Doğu Akdeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren, Türkiye'nin bin büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan şirketlerin tedarikçilerle bir araya geleceği Mega Satınalanlar Zirvesi, 25 Kasım'da Adana Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Zirve'nin açılış törenine davet edilen Adana Valisi Mustafa Büyük, şirketleri birbiriyle etkin işbirliği yapan bölgelerde ekonominin daha hızlı büyüdüğünü söyledi. Mega Satınalanlar Zirvesi'nin yararlı olacağına inandığını belirten Vali Büyük, "Bu tür etkinlikler, Türkiye'nin en önemli endüstri bölgesi Doğu Akdeniz'e yakışıyor. Organize edenleri, destek verenleri ve katılan şirketleri kutluyorum. Açılışında orada bulunarak şirketlerimizin yeni işbirliği çabalarını görmek istiyoruz" dedi.

TÜRKİYE'DE İLK OLACAK

Refleks Gazetesi ve Start Fuarcılık tarafından organize edilen Mega Satınalanlar Zirvesi hakkında bilgi veren Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, "Türkiye'nin bin büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan bölgemiz firmalarını tedarikçilerimizle bir araya getiriyoruz. Demir-çelikten gıdaya, plastikten tekstile farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalarımız kendi bölgesindeki KOBİ'leri ve tedarikçileriyle daha etkin alışveriş yapsın, işbirliği ve güçbirliği içeren projelerde birlikte olsun istiyoruz. Böyle bir etkinlik Türkiye'de ilk kez gerçekleştiriliyor. Öncü olmak, organizasyonu geleneksel hale getirmek istiyoruz" dedi.

ANLAŞMALAR YAPILACAK

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk de Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş meslek odalarının desteğiyle gerçekleştirilecek etkinliğin bu yıl 1 gün olarak planlandığını, ancak bir sonraki etkinliğin birkaç güne uzatılan bir aktiviteye dönüştürülebileceğini söyledi. Zirve'ye katılan hem büyük sanayi kuruluşlarının hem de tedarikçilerin yeni anlaşma ve bağlantılarla günü tamamlayacağını belirten Öztürk, "Yapılan her işbirliği yeni istihdam, yeni tesis ve yatırım olarak yine bölgeye dönecek. Böylesi bir etkinliği gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Mersin Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Bakmadan Geçme

13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 14 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 14 Mayıs burç yorumları nedir?
Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title