Haberler

7'nci Kattan Düşen Ecrin'in Anne ve Babası Kızlarını Kurtaran Kahraman İşçiyi Hastanede Ziyaret Etti

Eskişehir'de 7'nci kat penceresinden düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i havada tutarak ölümden kurtaran temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz'e, 'Buerger hastalığı' nedeniyle sol kolundan yapılan ameliyat başarılı geçti.

Eskişehir'de 7'nci kat penceresinden düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i havada tutarak ölümden kurtaran temizlik işçisi 41 yaşındaki Şükrü Deniz'e, 'Buerger hastalığı' nedeniyle sol kolundan yapılan ameliyat başarılı geçti. Ecrin'in annesi Yaşan Esen ve babası Hüsnü Esen, kızlarını kurtaran Şükrü Deniz'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde buldu.

Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Şahin Sitesi'nde 28 Kasım 2014 tarihinde kaldırımı süpüren temizlik işçisi Şükrü Deniz, ayakkabıları, sonra da kendisi düşen minik Ecrin Esen'i havada tutup birlikte yere yuvarlandı. Şükrü Deniz yaralanmazken, Ecrin ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede gerekli tedavisi tamamlanan Ecrin taburcu oldu.

Minik Ecrin'i kurtaran evli 3 çocuk babası Şükrü Deniz, damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle dün Opr.Dr. Muharrem Şenel tarafından Eskişehir Özel Sakarya Hastanesi'nde ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı geçen ve sağlık durumu iyi olan Şükrü Deniz birkaç gün içerisinde taburcu edilecek.

Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Opr.Dr. Muharrem Şenel "Hastamız, kahramanımız Şükrü Deniz'i dün ameliyat ettik. 'Buerger hastalığı' dediğimiz gençlere özgü bir damar tıkanıklığı vardı. Bu tıkanıklıktan dolayı sol elinde oluşan soğuk ve yara olmaya doğru bir gidişatı vardı. Bunu engellemek için sol koltuk altından bir ameliyat yaptık ve damarlarını büzen sinirlerini büzerek bir rahatlama sağladık" dedi.

HASTANEDE ZİYARET ETTİLER

Minik Ecrin'in babası Hüsnü Esen ile annesi Yaşar Esen, ameliyat sonrası Özel Sakarya Hastanesi'nde tedavisi süren Şükrü Deniz'i ziyaret etti. Esen çifti beraberinde getirdikleri üzerinde 'Bizim için yaptıklarınızdan dolayı minnettarız. Allah size de acil şifalar versin' yazılı kağıdı koydukları çiçeği Şükrü Deniz'e vererek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

CESARET GÖSTERMİŞSİN

Baba Hüsnü Esen, kızlarını kurtaran Şükrü Deniz'e "İnşallah sen de iyileşirsin. Seni iyi gördük. İnşallah kızım gibi sizde çıkarsınız. Ecrin'in de selamı var. Ayakkabılarını soruyor. Artık bizim abimizsin. Ecrin'in de dayısı amcasısın. Sen de cesaret var. Kamerada gördük, sen orada cesaretini göstermişsin" dedi.

'ECRİN'İ VEREN RABBİM ŞÜKRÜNÜ DE VERİR'

Anne Yaşar Esen de Şükrü Deniz'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Yaşar Esen şöyle konuştu:

"Ecrin, o kadar kafaya, hafızaya kazımış ki, 'çöpçü amca benim ayakkabılarımı niye attı?' diyrdu. Ayakkabılarını çöpe atacağınızı sanmış. Rabbimiz demek ki bir şeyleri görüyor, biliyor ki bir şeyi fark ettim.  Kuran'da yazıyor 'Ecrin'i veren rabbim Şükrünü de verir.' Bu bir tesadüf değil. Biri Ecrin, biri Şükrü. Rabbim öyle bir yere getirdi ki. Bunu rabbim bir yerlere, bir şeylere mesaj olarak gönderdi. Dilerim Allah'tan da duyarlar. Ben başka hiçbir şey demiyorum. Bu tesadüf değil Şükrü abi. Ecrin, sabredenlere mükafat olarak geçiyor."

ALLAH ONUN YAŞAMASINI İSTEDİ

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Şükrü Deniz de sağlığının iyi olduğunu, bir kaç gün içerisinde taburcu olacağını belirtti. Ecrin'in düşmeden önce aşağıya attığı ayakkabıları görüp onu pencereden sarkarken fark ettiğini ve kurtarmaya çalıştığını anlatan Deniz şunları söyledi:

"Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum, sevindim. Allah razı olsun. Güzel bir şey. Onlar mutlu, ben de mutluyum. Hepimiz mutlu olduk. Cenabı Allah onun yaşamasını istedi. Beni de vesile kıldı. Benim de 6 yaşında kız çocuğum var. Çocuğum gözümün önüne geldi. Katı yürekli bir insan dahi olsa, orada o çocuğu tutmaya çalışırdı. Ben bağırdım. Çocuk var, çocuk geliyor diye. Millet sağa sola bakarken çocuk geldi."

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Muharrem Şenel Gökmeydan Sakarya Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title