Haberler

Freni boşalan çimento yüklü kamyon köprüden aşağı düştü, bir otomobil demir yığınına döndü

Güncelleme:

Şanlıurfa'da freni boşalan çimento yüklü kamyon kontrolden çıkarak köprülü kavşaktan bir otomobilin üzerine düştü. Kamyonun altında kalan otomobilin demir yığını haline dönüştüğü kazada araçta bulunan 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da, akşam saatlerinde Narlıdere Köprülü Kavşağı'nda meydana gelen kazada, sürücüsü ve plakası öğrenilmeyen çimento yüklü kamyon freni boşalarak, sürücünün kontrolünden çıkıp önce kaldırıma, ardından köprülü kavşaktan otomobillerin üzerine düştü.

OTOMOBİL, DEMİR YIĞININA DÖNDÜ

Kazada çimento torbalarının yırtılması sonucu yolu toz bulutu kapladı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerine tonlarca ağırlığındaki kamyonun düşmesi sonucu demir yığınına dönen otomobilde sıkışan, kişiler ekiplerin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada yaralanan 5 kişi, kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedavilerine başlanılan yaralılardan M.A.İ, ile E.E.A'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Narlıdere Köprülü 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

CAN DEP:

O arabada insanlar sagmi cikmis. ALLAH sifa versin..

7
0
yanıtYanıtla
asdas:

bu arabadan sağ mı çıkmışlar kardeşim arabanın haline baksana

2
0
yanıtYanıtla
Abi:

Bu araçlarım bakımları yapılıyor mu sanıyorsunuz? İş makinası bu. Kimsenin umrunda olmayan hor kullanılan bi araçtan sağlam olmasını bekleyemezsiniz. Denetim muayene şart.

1
0
yanıtYanıtla
Denetimcilik:

Denetim ülkenin her köşesine şart. Biz millet olarak burda bunları konuşur hatırlatırız. Sözde bunları birileri okuyunca derki , ha bunları düşünenler var, rahatlarlar. Olay bu döngüden ibaret.

yanıt0
yanıt0
Urfalı:

Balıkayağı Bulvarından yaklaşık 5 yıldır üst geçit bekleyen Urfa sürekli burada kazalara maruz kalıyor. Bir tane yetkili de sesimizi duymuyor. Bıktık kazalardan. Urfa''ya yol böyle mi yapılır? 8 yıldır bitmeyen yolun hikayesi budur. Umarım artık seslerimiz duyulur adam gibi hizmet verilir. İnsanların canı daha kıymetli paradan!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title