Haberler

Yatak odasında bastığı karısı ve yasak aşkı balkondan atlayıp can vermişti! Suçlanan koca, beraat etti

Güncelleme:

Küçükçekmece'de eşini ve arkadaşını yatak odasında bulan Hüseyin Kurt, ikilinin korkup kaçarken balkondan atlayarak ölmelerine neden olduğu iddiasıyla yargılandığı davadan beraat etti.

Küçükçekmece'de Zeynep Kurt ile evli olan Hüseyin Kurt, 25 Kasım 2019'da işten erken ayrılarak evine gitmiş; yatak odasındaki dolabı açtığında, Aykut Demirtuğ'un üzerinde iç çamaşırı ile gizlenmiş olduğunu fark edip kısa bir boğuşmadan sonra şahsı yatak odasına kilitlemişti. Zeynep Kurt ve Aykut Demirtuğ'un korkup kaçarken balkondan atlayarak ölmelerine neden olduğu iddia edilen sanıklar Hüseyin Kurt ile Engin Cuğ'un bugün yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanıklar Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ ile tarafların avukatları katıldı, maktuller Aykut Demirtuğ ve Zeynep Kurt'un aileleri de duruşmada hazır bulundu.

Karısı ve yasak aşkını basıp balkondan atlayarak ölmelerine neden olduğu iddia edilen koca, beraat etti

TUTUKLANMALARI İSTENDİ

Maktul Aykut Demirtuğ'un babası Ahmet Demirtuğ, verilen ifadelerin birbirini tutmadığını ifade ederek, "Bu kadar çelişkili ifadelerin olduğu yerde beraat kararı istenmesi beni çok üzüyor." dedi. Maktul Zeynep Kurt'un ailesi de, sanıkların cezalandırılmalarını ve tutuklanmalarını istedi.

Karısı ve yasak aşkını basıp balkondan atlayarak ölmelerine neden olduğu iddia edilen koca, beraat etti

BERAAT KARARI VERİLDİ

Sanıklar Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ da beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, sanıklar Hüseyin Kurt ve Engin Cuğ'a "olası kasıtla öldürme" suçundan dava açılmış ise de, üzerlerine atılı suçun sabit olmaması nedeniyle beraatlerine karar verdi. Ayrıca mahkeme, sanıklar hakkındaki adli kontrol tedbirlerinin de kaldırılmasına da hükmetti.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Küçükçekmece Hüseyin Kurt Zeynep Kurt Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (103)

Adam:

Bu ölenlerin yakınları da ne yüzsüz adamlarmış. İnsan olan biraz utanır kırar dizini oturur.

92
8
yanıtYanıtla
BY:

Açılan davaya bak. Ne yapsaydı adam tebrik edip güzelce uğurlasa mıydı? Neyse ki adam bişey yapmadan cezalarını bulmuşlar

89
2
yanıtYanıtla
ADALET:

Hak eden hakkını bulmuş yaşasın adalalet

83
3
yanıtYanıtla
XL:

gecikmiş adelet adelet değildir. adam bir yıldır yatıyor içerde

yanıt47
yanıt3
Gezeler:

Aile utanmadan kocanin cezalandırılmasını istemiş. Keşke başka şeylere utansaniz

81
5
yanıtYanıtla
x:

Adamı yargılamaya bile gerek yoktu. . . Kadın ve kırığı belalarını bulmuşlar. . .

81
4
yanıtYanıtla
şeyma:

ALlah hepimizi böyle utanç dolu bir ölümden korusun.

81
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Utnmasalar birde adama ceza verecekler

84
0
yanıtYanıtla
SEKO:

Belki silah çekip atlayın yoksa vururum demiştir ben olsam öyle yapardım. . .

yanıt5
yanıt15
vedat1973:

sek0 Harbi Malsın

yanıt3
yanıt1
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title