Haberler

"Ben Avcıyım, Onlar Av" Diyen Seri Katil, Silahını Beğendiği Güvenlik Görevlisini Öldürdü

Güncelleme:

Kayseri'de 5 gün önce, bir güvenlik görevlisi öldüren Hamdi Kayapınar yakalandı. 47 yaşındaki şüphelinin kardeşi dahil 7 kişiyi öldürdüğü ve kendisini "Avcı" olarak nitelediği ortaya çıktı.

Kayseri'de 5 gün önce, bir villanın güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren güvenlik görevlisi Sami Yılmaz'ın (47) cinayet şüphelisi, daha önce kardeşinin de aralarından bulunduğu 7 kişiyi öldürdüğü iddia edilen, 2017 Şubat ayında da cezaevinden tahliye edilen 'Avcı' lakaplı Hamdi Kayapınar (39) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Kayapınar'ın, Yılmaz'ı, çok beğendiği silahı için öldürdüğünü söylediği belirtildi.

950 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Komando Caddesi'nde bir iş adamına ait villada güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Yılmaz, 2 Ağustos günü akşam saatlerinde, güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için özel ekip kurdu, çalışma başlattı. Ekipler, 950 saatlik güvenlik ve MOBESE kameralarının görüntülerini izleyerek, şüphelinin Hamdi Kayapınar olduğunu belirledi.

SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Kardeşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi öldürdüğü iddia edilen, Şubat 2017'de tahliye olan Kayapınar, merkez Melikgazi ilçesi Yıldırm Beyazıt Mahallesi'ndeki evinde yakalandı. Şüphelinin evinden yapılan aramada, öldürdüğü güvenlik görevlisinden gasp ettiği tabanca ve olayda kullandığı tüfek, eldiven ve kar maskesi bulundu. Şüphelinin evinde ayrıca çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Kayapınar, emniyette ilk sorgusunda cinayeti güvenlik görevlisinin silahını beğendiği, bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi.

'7 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ'

Kayapınar, 1994 yılında, henüz 14 yaşındayken kendisinden bir yaş küçük kardeşini iple boğarak öldürüp ilk suçunu işledi, 4 yıl cezaevinde kaldıktan sonra Şartlı Salıverme Yasası'ndan yararlanarak tahliye edildi. Kayapınar, 1998-2001 yılları arasında da Yaşar Sezer, Ali Aras, Abdullah Aslan, Memiş Dinçaslan, İbrahim Genç ve Cafer Şahin'i öldürmekten, polis memuru İlhan Duruş ve Bedrettin Duvar'ı yaraladığı iddiasıyla yargılandı, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

ÖLDÜRDÜKLERİNİ 'AV' OLARAK TANIMLADI

Kayapınar 2002 yılında seri cinayetlerin katil zanlısı olarak yakalandığında polise verdiği ifadede, cezaevinden çıktıktan sonra ailesi ve toplum tarafından dışlandığını, bu nedenle insanlara karşı kin beslediğini anlattığı öğrenildi. Kayapınar, öldürdüğü kişileri 'av', gasp ettiği para ve eşyaları 'av ganimeti' olarak gördüğünü anlatırken, kendisini de 'avcı' diye isimlendirdiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (125)

i.karaoğlan:

bu caniyi serbest bırakanların allah belasını versin adalet bumu…. . .

44
0
yanıtYanıtla
Nerede ölmeli:

Bu sığırı besleyip besleyip dışarı salıvermişiz.

40
0
yanıtYanıtla
Selamcı Sadık:

Adalet sistemimizde 1 kişi ile 50 kişi de öldürseniz aynı ceza alıyorsunuz. Bu şahıs muebbet aldı ama 18 yıl yatıp çıktı. Bence çok mantıksız. Ödül gibi ceza

34
2
yanıtYanıtla
DOĞRU BİŞEY DİYE DEMİYORUM:

AMA DOĞUDA ÇIKAN OLAYLARDA '''' KANDIRILAN '''' DEDİĞİMİZ POLİSE TAŞ ATAN ÇOCUKLAR HALEN İÇERDE VE 11 YAŞINDA 12, 10, 15 BİR TAŞIN EN DÜŞÜK CEZASI 25-30 SENE ŞAKA DEĞİL BU EVET BU CEZAYI ALDILAR. AMA TECAVÜZCÜSÜ KATİLİ MÜEBBET ALIR AMA ÇIKAR. NİYE ? ÇÜNKÜ C. EVLERİNDE YER YOK YA SİYASİLER İÇİN YER AÇMAK İÇİN SON DÖNEMDE BU TÜR OLAYLARIN FAZLALAŞMASI NİYE?

yanıt2
yanıt2
ADALET SİSTEMİ DOĞRU:

SADECE UYGULAYABİLECEK CESARETLİ YÜREKLİ VE ALLAHTAN KORKAN ADALETÇİ YOK

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

kim böyle insaları salı veriyorsa o katle ortaktır

34
0
yanıtYanıtla
ali:

20 yaşında 7 kişiyi öldürüp ömür boyu hapis almış. 39 yaşında salınmış. güvenlikçiyi öldürmüş. allah belanızı versin.

25
0
yanıtYanıtla
Cevap:

Hapse atarlar sonra çıkar bahçelinin biri af isteyip salarlar tekrar.

23
2
yanıtYanıtla
....:

bahçelinin sayesinde çıkmadı

yanıt0
yanıt2
LANET OLSUN:

canım türkiyemin olmayan adaleti. . . .

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title