Haberler

    Fenerbahçe, Sow'u Tekrar Kiralık Olarak Kadrosuna Katmanın Hesabını Yapıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, finansal fair play anlaşması nedeniyle Robin van Persie ve Nani'yi takımdan göndererek Sow'u kiralık olarak kadroya katmanın planlarını yapıyor.

    Fenerbahçe, Nani ve Van Persie'nin takımdan ayrılma olasılığına karşı şimdiden harekete geçti. Sarı lacivertli takımda Sow ismi yeniden gündeme geldi. Senegalli yıldız, "İsterseniz hemen gelmeye hazırım" diyerek yönetime haber yolladı.

    5-6 MİLYON EURO'LUK YILDIZLAR...

    UEFA'nın, finansal fair play kapsamında harcamalarına kısıtlama getirip, 7.5 milyon euro'luk UEFA katılım gelirini bloke ettiği Fenerbahçe, artık gelir-gider tablosunda denklik oluşturmak zorunda. Kısıtlama nedeniyle bütçedeki küçülme, en büyük gider kalemi olan transfer harcamalarını da ister istemez vuracak. Nani ve van Persie gibi yıllık 5-6 milyon euro ücret alan yıldızlar da kulübün sırtına kambur olacak. Ancak her iki yıldız takımdan ayrılma yönünde mesajlar veriyorlar. Çin'den alıcısı olan Nani'ye Everton da talip. Van Persie ise Lazio ile flört ediyor. Nani'nin kontratında "8 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi var.

    NANI - VAN PERSIE SATILIĞA ÇIKTI

    Van Persie giderse de en az 5-6 milyon Euro gelir getirecek. Nani ile RvP'nin ayrılmaları F.Bahçe'ye en az 13-14 milyon Euro kazandıracak. Bu oyuncuların Çin'e gitmesi geliri katlayacak. 10 milyon Euro'yu aşan yıllık gelirleri de cepte kalacak. Nani ve Persie'nin gitme olasılıklarına karşı B planı ise hazır: Moussa Sow! Geride bıraktığımız sezonun başında Dubai ekibi Al Ahli'ye satılan oyuncuya haber bile uçuruldu. Sow'un dönmeye can attığı, "İlk uçakla gelirim" dediği kaydedildi. Ancak Al Ahli, bonservisine 17 milyon Euro ödediği Sow'u ucuza bırakmak istemez. Sow için kiralık formülünün de gündemde olduğu öğrenildi.

    "KALBİM HER ZAMAN FENERBAHÇE'DE"

    Sow'un devre arasında da F.Bahçe'ye geri dönmesi gündeme gelmiş, Senegalli oyuncu bu yöndeki dedikoduları, "Evet, bu doğru. Benim kalbim her zaman Fenerbahçe'de" diye yanıtlamıştı. Al Ahli kulübü yetkilileri de Sow'un İstanbul'a dönmek için can attığını duyurmuştu. Sow, şampiyon olan Al Ahli'ye 24 lig maçında 13 gollük katkı yaptı.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500

    Yorumlar (1)

    Biz Fazla Abartıyoruz:

    Bence gelmese de olur. Tamam, severim, iyi çocuk. Ama bir sürü ünlü oyuncu tonlarca dolar alıp alıp gitti, V. Persie - Nani - Sow : İsimler süper ama aldıkları paraları ve verilen bonservisleri toplayıp ortaya konan neticeye bakınca (hele ki Meireles vs. de katarsan) 100 Milyon € resmen çöpe gitti, dönmemek üzere. . .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title