Haberler

14 Mart Tıp Bayramı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla TBMM Hastanesini ziyaret etti.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla TBMM Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kahraman, sözlerine, "Bayramınız kutlu olsun." diyerek başladı.

İsmail Kahraman, doktorların mesleklerini icra ederken çok eziyet çektiklerini belirterek, "Hastalığım sırasında doktorların ne kadar derinlemesine eziyet çektiğini, doktorluğun zor bir meslek olduğunu daha iyi anladım." dedi.

Doktor olmak istediğini ancak bunun nasip olmadığını ifade eden Kahraman, "Doktorluk fedakarlık isteyen bir meslek, bütün sağlık sektörü de dua alan meslek" dedi.

Doktorluğun, insanoğlunun yapısını ortaya çıkardığı ve gördüğü için, manevi yönden güçlü bir meslek olduğunu dile getiren Kahraman, "Tebrik ediyorum, nice hizmetler diliyorum. Allah utandırmasın. Allah muhtaç etmesin, eksikliğini vermesin." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Kahraman, ülkede sağlık sektöründe büyük atılımlar yapıldığını söyleyerek, özellikle şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Meclis Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Ahmet Hakan Dinç de geçirdiği büyük rahatsızlığın ardından Kahraman'ı Meclis'te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadınız, bizimle birlikte oldunuz. Biz de sizi yanımızda daha sağlıklı görmekten büyük bir onur ve gurur duyuyoruz." diyen Dinç, bütün sağlık çalışanları adına, İsmail Kahraman'a teşekkür etti.

İsmail Kahraman, TBMM Başhekimi Dinç, Başhekim Yardımcısı Nurten Hamarat ile Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Zübeyir Dedeoğlu'na çiçek verdi.

Kahraman, Başhekim Yardımcısı Hamarat'a çiçeğini verirken, "Hamarat mısınız?" diyerek espri yaptı.

TBMM Başkanı Kahraman, hastane doktorları, sağlık personeli ve basın mensuplarına da karanfil dağıttı.

Daha sonra İsmail Kahraman, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Ahmet Hakan Dinç ve Nurten Hamarat, üzerinde, "Tüm doktorlarımızın ve sağlık hizmetlerinde çalışan tıp personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun." yazılı pastayı birlikte kesti.

Hastane Başhekimi Dinç'in doğum günü olması nedeniyle, pastanın altına, "Tıp Bayramı ve Başhekimimiz, canımız A. Hakan Dinç'in doğum günü kutlu olsun." diye yazıldı.

Ziyarette Kahraman'a; AK Parti İstanbul Milletvekili Turan, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Vekilleri Erbay Kücet ve Korkut Türkyarar eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

İsmail Kahraman Tıp Bayramı 14 Mart Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title