Haberler

Videoları internete düştü! Kripto Tosuncuk, sosyal medya fenomeni ile gününü gün etmiş

Güncelleme:

2 milyar dolarlık kripto para ile Arnavutluk'a kaçtığı öne sürülen Faruk Fatih Özer, bir dönem sosyal medya fenomeni Eslem ile aşk yaşamış. İkilinin birlikte eğlendikleri anlara ilişkin videolar internete düşerken, ilişkinin kıskançlık yüzünden noktalandığı öğrenildi.

Kripto para alım satımı yapılan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in, piyasadan topladığı milyonlarca dolarla yurtdışına kaçtı. Başsavcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken Özer'in hayatına dair bilinmeyenler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ İLE AŞK YAŞAMIŞ

"Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı" olayının baş faili Faruk Fatih Özer'in bir dönem sosyal medya fenomeni Eslem ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Gerçek ismi Eslem Sena Nur olan fenomen Eslem ile Faruk Fatih Özer'in kıskançlık nedeniyle ilişkilerini noktaladığı öğrenildi.

"ÇOK KISKANÇTI, O YÜZDEN AYRILDIK"

Konuyla ilgili Erol Köse'ye değerlendirmelerde bulunan Eslem, "Çok zeki çocuktu ve ailece zenginlerdi. Ancak çok kıskançtı. O yüzden ayrıldık" ifadelerini kullandı.

İşte Kripto Tosuncuk'un aşk yaşadığı Eslem;

Kripto Tosuncuk'un aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni konuştu: Çok zeki çocuktu ama kıskançtı

Kripto Tosuncuk'un aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni konuştu: Çok zeki çocuktu ama kıskançtı

Kripto Tosuncuk'un aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni konuştu: Çok zeki çocuktu ama kıskançtı

Kripto Tosuncuk'un aşk yaşadığı sosyal medya fenomeni konuştu: Çok zeki çocuktu ama kıskançtı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Faruk Fatih Özer Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Abdullah Atik:

Paranı bir kısmıda fenomenin hesabın da olabilir

51
4
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Yakışırr

40
13
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Vay be milletten topla parayı Sonrada böyle gacılarla ye...

46
1
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Sosyal medya fenomenlerinin ne iş yaptığını da ogrenmis olduk. Reklam reklam

29
1
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Bu kadın bir fenomen değil. Fenomen, değerleri ve düşünceleri akranlarından, çevreden veya toplumdaki insanlardan daha değerli olan bir insandır. Yani önemli biridir, bulunduğu çevre için seçkin kişidir. Bence bu tür insanlara sosyal medya ünlüsü veya tanınmış kişisi denmeli. Sosyal medyada bir dolu boş beleş insanın takip ettiği, bir kısmı orasını burasını açarak çok takipçi sahibi olan herkese fenomen denemez.

5
1
yanıtYanıtla
yasin açöldüm:

Beter olsunlar.bedavadan oturduğu yerden para kazanma hırsının sonu budur. Çalışıp alın teri ile yollarına devam etsinler.sosyal medya fenomeni boylece mesleğini belli etmiş bunlara prim verip takip sen aptallara duyurulur

1
0
yanıtYanıtla
müdür :

hoş hayat burası turkiye .asgari ücretliler de par ayatırsın hoş iş valla

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title