Haberler

Zonguldak'ta Fırtınada Çatılar Uçtu, Ağaçlar Devrildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde şiddetli fırtında bazı evlerin çatısı uçarken, ağaçlar da yerinden sökülerek devrildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şiddetli fırtında bazı evlerin çatısı uçarken, ağaçlar da yerinden sökülerek devrildi.

Karedeniz Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yağmur, akşam saatlerinde yerini kuvvetli fırtınaya bıraktı. Fırtına nedeniyle Yeşiltepe- Kepez yolu üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın çatısı uçtu. Apartmanın çatısı benzin istasyonu girişinde bulunan bir bankaya ait ATM'ye büyük zarar verirken, parçaları ise etrafa dağıldı. Çatı izolasyonu malzemeleri ise fırtına ile birlikte elektrik tellerine yapıştı. Elektrik kurumu yetkilileri önlem amacıyla bölgedeki enerjiyi keserek, elektrik tellerindeki izolasyon malzemelerini temizledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri apartman sakinleri ile birlikte hasar tespiti yaptı. Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de ATM'nin parçalanması nedeniyle olay yerine gelip güvenlik önlemi aldı. Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri fırtınada uçan ve etrafa dağılan çatının parçalarını temizlemek için çalışma başlattı.

Kuvvetli esen fırtınanın bir anda çıktığını ve çatıyı uçurduğunu söyleyen bir apartman sakini, evden koşarak indiklerini ifade etti. Mahalle sakinlerinden Tahir Akar ise, her şeyin 15 saniyede olduğunu belirterek, can kaybının yaşanmadığını dile getirdi.

Kuvvetli fırtına ilçenin Uzunçayır, Kışla ve Belen mahalleleri ile Pınarcık köyünde de bazı ağaçların devrilmesine neden oldu. Ağaçların devrilmesi nedeniyle elektrik hatları zarar görünce bazı bölgelere uzun süre enerji verilemedi. Uzunçayır Mahallesi'nde de yerinden sökülen ağaçlar devrildi. Mahalleye giden yol üzerinde devrilen iki ağaç elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Elektrik kurumu yetkilileri enerji bağlantısını keserek önlem alırken, itfaiye ekipleri de yoldaki ağaçları temizlemek için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri devrilen ağaçları kesip yoldan kaldırarak, yaklaşık 1 saat boyunca kapalı kalan yolu yeniden trafiğe açtı.

Uzunçayır Mahallesi Muhtarı Şaban Özcan, kuvvetli fırtınanın iki ağacı devirdiğini belirterek, öğrencilerin ve çalışanların eve dönüş saatinde yaşanan bu durum nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri yollara devrilen ağaçları temizlerken, elektrik kurumu idaresi ekipleri de kopan telleri onarıp yerleşim yerlerine yeniden enerji vermek için çalışmalarını sürdürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşiltepe Zonguldak Kepez Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title