Haberler

Zihinsel Engellilere Ücretsiz Epilasyon Desteği

Osmaniye’de Zihinsel Engellilere Destek Derneği (OSZED) ile bir merkez arasından yapılan anlaşmayla zihinsel engellilere ücretsiz epilasyon hizmeti verilecek.

Osmaniye'de Zihinsel Engellilere Destek Derneği (OSZED) ile bir merkez arasından yapılan anlaşmayla zihinsel engellilere ücretsiz epilasyon hizmeti verilecek.

OSZED Başkanı Zahide Aktürk, zihinsel engelliler için en büyük sorunlarından birinin istenmeyen tüylerden arındırmak olduğunu belirterek epilasyon merkezinin verdiği desteğe teşekkür etti. Zihinsel engellilerin hayat boyu başkasının yardımına ihtiyaç duyduğuna değinen Aktürk, şunları söyledi:

"Derneğimizin kuruluş amacı zihinsel engellilerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yapmaktır. Bu kapsamda şehrimizde hizmet veren lazerli epilasyon merkeziyle anlaştık. Sağlıklı insanlar için sorun dahi teşkil etmeyen bu husus ailelerin en büyük sıkıntılarından biriydi. Konunun çözümü ile ilgili yaptığımız araştırma da Sağlık Bakanlığı belgesine sahip epilasyon merkezinden hizmet alacağız. Epilasyon hizmetinden faydalanmak isteyen derneğimiz üyesi aileler OZSED 'e başvurarak lazerli epilasyon hizmetinden ücretsiz olarak destek alacaktır."

Firma yetkilisi Ayşe Kıbrıs Balta ise sosyal sorumluluk amacıyla engelli bireylerin beden temizliğine katkı sağlayacaklarını kaydetti. OZSED ile yapılan anlaşma neticesinde zihinsel engelli bireylerin sorunlarından birinin çözümüne yardımcı olacaklarını dile getiren Balta, sözlerini şöyle tamamladı:

"Özellikle ergenlik çağına gelen zihinsel engelli çocukların ailelerinin vücut temizliğinde ne denli sıkıntı yaşadıklarını yakından biliyorum. Sosyal sorumluluk çerçevesinde buna bir çözüm üretmek ve katlı sunmak amacıyla Osmaniye'de faaliyet gösteren Osmaniye Zihinsel engellilere Destek Derneği ile bir araya gelerek katkı sunmak istediğimizi belirttik. Dernek yetkilileri de doktorlarla görüşüp, merkezimizi inceledikten sonra protokolü imzaladıktan sonra zihinsel engelli kardeşlerimize ücretsiz destek vermeye başladık. Böylesi bir projede yer aldığımız için ekip olarak çok mutluyuz." - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title